Sanja Hamelink
Image default
Management

Business ideas with little capital

 

Dus je wilt je eigen baas zijn? Een succesvol bedrijf starten? Maar u maakt zich zorgen over de risico’s en mogelijke tegenspoed die de financiering van uw bedrijfsideeën met zich meebrengt?

 

Daar heb je gelijk in. Slechts de helft van de nieuwe bedrijven haalt het vijfde jaar. En tegenwoordig beginnen veel succesvolle ondernemers met bedrijven die een minimale investering vereisen, zoals freelancen of consultancy.

 

Goedkope ideeën zijn misschien niet de meest , maar ze zijn veilig, ze zijn niet duur en ze bieden je veel meer leerervaringen dan wanneer je voor iemand zou werken.

 

Hier zijn een paar ideeën met weinig risico om je ondernemerschap een boost te geven of je huidige onderneming te helpen financieren.

 

Boten als evenementenlocaties

Mensen houden van het water, en er is veel vraag naar dingen die er rond te doen zijn. Een van de coolste waterevenementen waaraan ik heb deelgenomen, was een rondvaart door Manhattan om ambachtelijk bier te proeven.

 

Hoe krijg je zoiets voor elkaar zonder kapitaal?

 

Eerst zou je ambachtelijke brouwerijen aan boord krijgen (pardon de woordspeling). Vervolgens zou je bootverhuurbedrijven bellen en onderhandelen over een boot op basis van tijd, dag en grootte (aantal mensen dat meegaat).

 

Dan verkoop je tickets VOORDAT je voor de boot betaalt. Het is in wezen een evenement; je bent gewoon het veiligstellen van een boot als de locatie. Er kan een aanbetaling (borg) gevraagd worden door de bootdienst – net als bij een locatie. Als je rondkijkt, kun je onderhandelen over een lagere aanbetaling.

 

Verkoop je inhoud voor een abonnement op Patreon

Maak je ongelooflijke youtube tutorials over hoe websites te ontwerpen en te ontwikkelen? Schrijf je graag korte fictieverhalen? Maak je muziek?

 

Ik ontdekte Patreon onlangs, en niet tot mijn verbazing – er zijn mensen die een moord doen op het platform. Patreon maakt het mogelijk voor schrijvers, kunstenaars, en makers van alle soorten om een abonnement te krijgen van hun fans, of “patroons” in ruil voor toegang tot de inhoud. Typische abonnementskosten variëren van slechts $1 tot $10+ per maand.

 

Freelance (ontwerper, ontwikkelaar, schrijver, marketeer)

Ik ben een fan van wat ik noem de grote vier freelance genres: ontwerpers, ontwikkelaars, schrijvers, en marketeers. Ik was in staat om binnen een paar maanden een succesvol schrijfbedrijf op te bouwen. Als je goed bent in een van deze gewilde vaardigheden, kun je geld verdienen zonder een cent uit te geven.

 

Je hebt een solide portfolio nodig (bouw er gratis een met WordPress), en je moet leren hoe je je diensten kunt verkopen en vermarkten op basis van WAARDE en niet TIJD. Je kunt maar zoveel van je tijd verkopen voordat je geen ruimte meer hebt voor meer klanten.

 

Het verkopen van waarde in plaats van tijd kan lastig zijn, vooral als je geen directe groei levert (zoals SEO of marketing diensten). Niettemin, het kan worden gedaan. Een van de beste uitleg over hoe je waarde kunt verkopen staat in Alan Weiss’s boek, Million Dollar Consulting.

 

Honden (of andere huisdieren) uitlaatservice

Houdt u van honden en andere dieren? Een hondenuitlaatservice of een dierenverzorgingsservice is misschien iets voor jou (vorige week zag ik een man katten uitlaten in Central Park, echt waar).

 

Je kunt een betaalbare website maken met Weebly, Squarespace, of WordPress.

Als u uw website optimaliseert voor SEO resultaten in uw buurt (voorbeeld, Sugar Land, Texas), zal het niet zo moeilijk zijn voor uw pagina’s om naar de top te stijgen, omdat lokale resultaten meestal minder concurrerend zijn (afhankelijk van de buurt).

 

U zou ook een lokale Facebook-advertentie kunnen opzetten met een klein budget, gericht op mensen in uw buurt die ook houden van huisdier-gerelateerde onderwerpen of diergroepen zoals PETA.

 

Feest promotor

Ken je iemand die een bar of zaal heeft? Heb je veel vrienden of een groot sociaal netwerk dat je ergens zou kunnen uitnodigen?

 

Met feestpromotie onderhandel je over een barprijs (commissie) met een locatie. In ruil voor die commissie is het jouw taak om bezoekers naar een feest te lokken. Over het algemeen kun je verwachten dat je meer dan 15-20% van het bargeld verdient.

 

Je kunt ook onderhandelen over een “door split”, wat betekent dat je ook een deel van de dekgeld mee naar huis neemt. Er kan al dan niet een aanbetaling gevraagd worden op de bar – zoals een $1000 aanbetaling om eventuele kosten te dekken mocht je niet in staat zijn om je deel van de afspraak na te komen.

 

On-demand bandenreparatie

Een paar weken geleden kreeg ik een lekke band, en het eerste wat ik googlede was: “bandenreparatie die naar mij toe komt.” Ik was verbaasd dat er maar een paar websites waren die dit aanboden, in een van ’s werelds grootste steden. Het bedrijf dat ik belde was professioneel en had uitstekend SEO werk verricht.

 

Toen ik belde, kwamen we een prijs overeen op basis van de band die ik nodig had. Ze kwamen met een vrachtwagen (ongeveer de grootte van een U-haul) met een uitrusting achterop die een nieuwe band op mijn wiel kon monteren zodra ze het van mijn auto hadden gehaald. Ze hadden de nieuwe band er in minder dan 20 minuten op.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/