Sanja Hamelink
Image default
Dienstverlening

De sterke, compacte en betrouwbare Kubota minigraver is makkelijk te repareren en onderhouden

De Kubota minigraver is al jaren een favoriete machine van tuindersbedrijven, aannemers en particuliere tuinliefhebbers. Deze compacte graafmachine kan elke klus klaren die binnen zijn bereik ligt, maar is zo klein dat hij simpelweg op een aanhanger vervoerd kan worden. De kracht van de Kubota minigraver komt uit de betrouwbare motor van dit robuuste merk. Naast de minigraver maakt Kubota ook andere machines die gebruikt kunnen worden bij (tuin)bouw projecten. U bestelt al deze krachtpatsers eenvoudig bij een erkende Kubota dealer.

Werken met een betrouwbare Kubota dealer

Een professionele Kubota dealer kan u alles vertellen over de voor- en nadelen van de minigraver ten opzichte van andere machines uit de Kubota BX en F series en opties van andere merken. Ook als u al een Kubota minigraver bezit, heeft u veel aan het contact met een erkende dealer. Deze kan helpen met vakkundig onderhoud waardoor de levensduur van uw machine verlengd wordt. Als u zelf het onderhoud regelt, dan kan de dealer helpen op het moment dat er reparaties nodig zijn, of wanneer er originele onderdelen besteld moeten worden.

Originele onderdelen vinden

Het is belangrijke om kapotte of versleten onderdelen van uw Kubota minigraver te vervangen door originele onderdelen, zodat alles vloeiend blijft werken. Deze onderdelen bestelt u het best bij een erkende dealer, want daar bent u ervan verzekerd dat u het juiste onderdeel koopt. Een Kubota dealer kan helpen met vragen over de juiste olie en andere benodigdheden.

Neem contact op met een professionele dealer

VDM Tools & Parts is een familiebedrijf met uitstekende service. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen en bestellingen. Zij dealen al jaren in Kubota machines en een aantal andere tuingereedschappen van hoge kwaliteit. U bestelt gemakkelijk onderdelen via de webshop, of door langs te gaan in de winkel. Als u vragen heeft dan neemt u eenvoudig contact op met de klantenservice.

https://www.vdmtools.nl/