Sanja Hamelink
Image default
Banen en opleidingen

Dé vacature voor monteur in Tilburg vind je hier

Woon je in Tilburg en heb je een technische opleiding in de pocket, of misschien wel al enige jaren werkervaring als monteur, dan is een vacature als monteur in Tilburg echt iets voor jou. Je vindt de beste vacatures op technisch gebied (en nog veel meer) bij selectiebureau WR. Hier vind je talloze functies die perfect aansluiten bij jouw unieke vaardigheden en expertise. Het hele jaar door kom je hier interessante vacatures tegen, niet alleen een vacature als monteur in Tilburg, maar bijvoorbeeld ook een vacature als monteur in Lelystad. Door heel het land worden monteurs gevraagd en de vraag naar monteurs zal ook nooit opdrogen: het is een belangrijk beroep.

Passende functie voor iedereen

Bij WR is een passende functie te vinden voor iedereen. Dat komt doordat het wervings- en selectiebureau een groot netwerk heeft opgebouwd van de beste werkgevers door heel Nederland. Een vacature voor monteur in Lelystad is zo gevonden, maar je kunt er ook voor kiezen verder te reizen. Zo zul je ook een vacature als monteur in Tilburg tegenkomen, evenals Breda, Den Bosch en Maastricht. Wist je dat je verscheidene superhandige filters toe kunt passen om je zoekresultaten te verbeteren? Je kunt onder meer woon-werkafstand instellen, net als gewenst salaris. Daar komt bij dat je het vakgebied waarin je wilt werken kunt instellen.

Competenties van de monteur

Of je nu een vacature als monteur in Tilburg of een vacature voor monteur in Lelystad zoekt, de gevraagde competenties zullen altijd min of meer hetzelfde zijn: wat het allerbelangrijkst is, is vakinhoudelijke kennis. Deze doe je op door een technische opleiding te volgen en door ervaring in het vak. Je zou de monteur kunnen beschrijven als “allround technicus”: iemand die van veel verschillende apparaten iets weet. Natuurlijk hoef je niet elk apparaat uit je hoofd te kennen. Wel is het belangrijk dat je foutmeldingen kunt opsporen en reparaties kunt uitvoeren. Daarnaast moet je goed kunnen communiceren met anderen en zelfstandig werken.