Sanja Hamelink
Image default
Dienstverlening

Dozen bedrukken voor de ultieme uitpakbeleving

Wat is er nou leuker dan het ontvangen van een pakketje? Het ontvangen van een origineel verpakt pakketje natuurlijk! Zit jij ook altijd de hele dag te wachten tot de pakketbezorger eindelijk jouw pakket komt brengen? Zelfs al komt het met een saaie bruine doos, het uitpakken is altijd leuk. Maar heb je wel eens pakketjes ontvangen in een superleuke bedrukte dozen? Zo ja, dan weet je vast wel dat dit de beleving van het uitpakken nóg leuker maakt. Het draagt enorm bij aan de gehele ervaring en het bedrijf waarvan het pakketje afkomstig is, stijgt meteen in jouw waardering. Hier wil je vaker bestellen!

Waarom dozen bedrukken

Het is dus belangrijk dat je als bedrijf een eigen visitekaartje hebt. Iets waaraan de klant meteen ziet dat het pakket van jouw bedrijf afkomstig is. Tevens voegen mooie bedrukte dozen toe aan de beleving van het uitpakken. Dozen bedrukken kan op allerlei manieren. Ga bijvoorbeeld voor een knaloranje doos om eruit te springen. Laat er leuke teksten op drukken of je logo. Je pakket is meteen herkenbaar en dat is goed voor je naamsbekendheid.

Soorten dozen om te bedrukken

Er zijn veel soorten dozen om te bedrukken. Laat je goed informeren en adviseren over jouw specifieke wensen. Je kan kiezen uit verschillende soorten dozen en maten. Dozen bedrukken is heel eenvoudig en ziet er professioneel uit. Je kunt niet alleen het formaat kiezen, maar ook of je bijvoorbeeld een ingebouwd handvat wilt. Ideaal om grotere dozen te verplaatsen. Dus bedenk goed wat je wilt en laat jouw klant een mooie en professionele indruk achter met jouw pakket.  

https://endlessbranding.com/dozen-bedrukken