Sanja Hamelink
Image default
Verbouwen

Inzicht in uw woning: een bouwkundige keuring en de kosten

Goed bouwkundig advies en vervolgens een bouwkundige keuring helpt u inzicht te krijgen in de staat van uw nieuwe woning en behoedt u voor enige kosten. Het gebeurt vaak dat mensen een woning kopen en dat er achteraf verscheidene zaken zijn die niet blijken te kloppen. In sommige gevallen gaat dit zo ver, dat u nog tienduizenden euro’s bij mag leggen voor het verwijderen van asbest, zwam, het vervangen van leidingen, rot houtwerk et cetera. Dit wilt u natuurlijk niet hebben als u denkt uw droomwoning te kopen. Daarom geeft Bouw Techno Keuring Nederland u graag passend bouwkundig advies en brengen zij de kosten van een bouwkundige keuring bij hen in kaart. Vervolgens gaat hun ingenieur bij uw woning langs om deze volledig te keuren en brengt hij een rapport hiervan uit.

Bouwwet- en regelgeving en veiligheidseisen

Bouwwerkzaamheden mogen niet worden uitgevoerd tenzij, er een bouwvergunning is afgegeven door een bouwkundige. Het doel van zo’n bouwvergunning is om ervoor te zorgen dat alle gebouwen en bouwwerken voor aanvang van de werkzaamheden voldoen aan de bouwwet- en regelgeving en veiligheidseisen. Helaas gebeurt het vaak dat mensen hier niet aan voldoen en wel gewoon een woning kopen waarbij de aanbouw niet legaal is geplaatst of is geplaatst met de verkeerde bouwconstructie. In dit geval wilt u natuurlijk niet als koper tegen allerlei problemen aanlopen. Bouwkundig advies van een expert is in dit geval niet misplaatst. Tevens wordt u altijd van de bouwkundige keuring op de hoogte gebracht en weet u precies wat dit u zal kosten.

Ga in zee met deze expert

Wilt u weten wat er allemaal inbegrepen zit bij bouwkundig advies en bij de kosten van een bouwkundige keuring? Dan hoort u dit allemaal van Bouw Techno Keuring Nederland. Zij adviseren u graag en staan u te woord. Neem nu contact met hen op om een afspraak te plannen waarop ze langskomen bij uw woning.