Sanja Hamelink
Image default
Dienstverlening

Laat de aankoop van uw huis begeleiden door een makelaar in Delft

Het is bij iedereen wel bekend dat voor de verkoop van een woning in veel gevallen een makelaar nodig is. Maar u kunt ook een makelaar in Delft inschakelen als u een woning wilt kopen. De makelaar gaat met u mee als u een huis gaat bekijken. Terwijl u beoordeelt of het huis aan uw wensen voldoet qua indeling en of de tuin naar wens is, kijkt de makelaar vooral naar de staat van de woning. Moet de buitenboel binnenkort worden geschilderd? Is het dak in orde? Hoe goed is het energielabel van het huis? Dit soort zaken zijn immers van groot belang als u een bod op het huis wilt uitbrengen.

Bied niet te ver boven uw financiële mogelijkheden

Banken letten goed op of u de hypotheek voor een huis wel kunt betalen. Maar zij weten niet alles. De makelaar in Delft kan met u bespreken wat uw mogelijkheden zijn. Als u graag met vakantie gaat dan moet dat gewoon ook kunnen als u een huis koopt. Datzelfde geldt voor uit eten gaan of regelmatig nieuwe spullen willen kopen. Als u ervoor zorgt dat uw woonlasten binnen de perken blijven dan kunt u uw gewone leven voortzetten, ook als u een huis heeft gekocht.

Kies voor een ervaren en professionele aankoopmakelaar

U kunt voor begeleiding van de aankoop van een woning terecht bij V&W Makelaars in Delft. Zij kennen de markt in regio en helpen u graag als u een huis gaat kopen. Vooraf wordt met u besproken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Als er een geschikte woning op de markt komt kunt u rekenen op hulp en ondersteuning bij de aankoop. Het voorlopig koopcontract wordt gecheckt op mogelijke fouten of ongunstige voorwaarden en u kunt advies krijgen over de mogelijkheden voor financiering. Na de overdracht bij de notaris kunt u met eventuele vragen ook altijd bij uw makelaar in Delft terecht.