Sanja Hamelink
Image default
Dienstverlening

Restaurant Putten

Genieten van eten, dat is waar Restaurant Vanenburg in Putten u bij kan helpen. Het Kasteel Vanenburg verleent zich perfect als restaurant voor zij die graag culinair genieten, met net dat ietsje meer. Voor wie ouderwets verwend wil worden, maar toch wil genieten van vernieuwende smaken, is dit restaurant in Putten een must-visit.

 

Van ontbijt tot borrelen, bij Restaurant Vanenburg kan alles

Ontbijten, lunchen, borrelen en dineren, het kan allemaal in dit restaurant in Putten. Van maandag tot vrijdag kunt u genieten van de unieke sfeer van dit restaurant, dat toegang biedt tot meerdere zalen. Het hele keukenpersoneel zet alles op alles om, onder leiding van een chefkok, originele en steeds opnieuw verrassende gerechten op tafel te toveren. Het gebruik van kersverse voedingswaren en de mogelijkheid om in kleine of grotere gezelschappen te komen dineren, maken deze restaurantervaring nog beter.

 

Vanenburg: Een prachtig restaurant met terras

De omgeving waar u dineert, luncht of ontbijt speelt een belangrijk rol bij de gehele ervaring, dat is zeker. Het Vanenburg Restaurant bevindt zich aan de achterkant van het kasteel en geldt als culinair centrum van Putten. Of u nu heerlijk wilt lunchen, een borrel of high tea wilt drinken, of gewoon van het mooi uitziet wilt genieten, het kan allemaal in Putten.

 

Zakelijke dineren bij Vanenburg

Het Vanenburg Restaurant verleent zich ten slotte ook perfect voor zakelijke diners of lunches. De beste manier om uw zakenrelaties te verbeteren, is door samen van een heerlijke maaltijd te genieten op een prachtige locatie. Wilt u collega’s, gasten of klanten verwennen? Dan zijn een aangename atmosfeer, en natuurlijk lekkere gerechten, essentieel. Van een broodjeslunch tot een meergangen diner, een buffet of een verwarmende barbecue, bij dit restaurant in Putten is alles mogelijk.

Ook zijn er voor elke situatie, van zakelijk tot privé, verschillende menukaarten mogelijk. Op die manier kunt u voor elke gelegenheid de beste gerechten kiezen, zodat u nog méér van de ervaring geniet.

 

Een persoonlijke bediening bij Restaurant Vanenburg

Ten slotte maakt de persoonlijke service van Restaurant Vanenburg maakt het daarbij mogelijk om specifieke gerechten klaar te maken, rekening houdende met persoonlijke wensen en eventuele allergieën.