Sanja Hamelink
Image default
Dienstverlening

Uitjes met de auto

De eerste prachtige lentedagen hebben we inmiddels al gehad. Toch is het in ons kikkerlandje niet altijd mooi weer. Uitjes met de auto zijn daarom perfect voor een dagje weg.

Rijschool Limburg

Voor uitjes met de auto heb je wel een rijbewijs nodig. Bij rijschool Limburg kun je terecht voor rijlessen. Zij zorgen ervoor dat je alles leert over veilig rijden in het verkeer. Bij rijschool Limburg leer je stapsgewijs gestructureerd autorijden. Op die manier ben jij na de lessen bij rijschool Limburg helemaal klaar voor uitjes met de auto.

Autospeurtocht

Je hebt je rijbewijs in The pocket! Het rijplezier kan beginnen. Een autospeurtocht is een perfect uitje voor zowel een druilerige als een mooie dag. Het is het leukste om een autospeurtocht met meerdere personen te doen. Je beantwoordt tijdens de rit vragen en moet vaak zoekfoto’s opsporen aan de hand van een route. Tijdens de autospeurtocht rijd je langs verschillende bezienswaardigheden. Door antwoord te geven op de vragen ontrafel je onderdelen van de speurtocht.

Ga op autosafari

In Safaripark Beekse Bergen kun je op autosafari. Je kunt hier met jouw eigen auto door het park rijden. Je rijdt door verblijven van de giraffen, leeuwen en zwarte paardantilopen. Tijdens de tour kun je gebruik maken van de audiotour. Op deze manier kom je ook nog eens ontzettend veel over de dieren die je onderweg tegenkomt te weten. Het park heeft de regel: links staan, rechts gaan. Je bepaalt dus volledig zelf het tempo van de safari.

Drive-in

Door de lockdowns en coronaperiode zijn er ontzettend veel creatieve drive-ins ontstaan. Vooral de aardbeien drive-ins zijn in de zomer erg populair. Maar ook voor pannenkoeken, ijs, friet en ander eten en drinken kun je bij drive-ins terecht. Combineer een van deze drive-ins met een bezichtiging. Je vindt in Nederland namelijk ook verschillende plant en bloemen drive-ins.

 

https://drivingcoach.nl/rijschool-limburg/