Sanja Hamelink
Image default
Dienstverlening

Voor schadevergoeding na een ongeval trekt u bij het Letselteam aan de bel

Denkt u recht te hebben op een schadevergoeding na een ongeval? Dan is het verstandig om dit traject op de juiste wijze in te gaan. Verzekeraars staan nu eenmaal niet te springen om het uitkeren van (grote) bedragen en maken het u niet altijd even gemakkelijk. Wanneer staat u in uw recht? Op dergelijke momenten is een belangenbehartiger geen overbodige luxe. Deze partij houdt uw belangen in het oog en weet precies waar u recht op heeft. Het Letselteam helpt u bij het krijgen van een schadevergoeding na een ongeval.

Altijd een letselschadebureau bij u in de buurt

Het Letselteam is een snelgroeiend team van bureaus die al meer dan 20% van de letselschadeslachtoffers in Nederland helpen. Bij het Letselteam zijn specialisten uit het hele land aangesloten. Zo zit er altijd een letselschadebureau bij u in de buurt. Het voordeel is de vaste werkwijze die door iedere specialist wordt gebruikt. U weet precies waar u aan toe bent wanneer u het Letselteam inschakelt. Bovendien wordt met de ultieme aanpak voor het behandelen en regelen van letselschades gewerkt. Bent u benieuwd naar de werkwijze van het Letselteam? Er wordt altijd gestart met een intakegesprek, waarin de benodigde informatie wordt verzameld.

Dit is de werkwijze die iedere specialist zal volgen

Aan de hand van deze gegevens wordt de schadevergoeding na het ongeval berekend. Vervolgens dient u de benodigde medische informatie te verstrekken, waarna de medisch adviseur wordt ingeschakeld. U geeft hiervoor een machtiging af. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een online dossier, dat op ieder moment door u te bekijken is. De laatste stap is het opstarten van de schaderegeling. Vragen kunnen snel en veilig via het dossier worden gesteld. Ook zijn alle specialisten via telefoon of e-mail bereikbaar. Hoe kan het Letselteam u helpen bij uw schadevergoeding na een ongeval?

https://letselteam.com/