Sanja Hamelink
Image default
Banen en opleidingen

Waarom is het belangrijk om in een cv-database te staan?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en kun je niet wachten om je bij een nieuw team aan te sluiten? Dan is het belangrijk om een cv op te stellen, waarmee je het ene na het andere sollicitatiegesprek binnenhaalt. Wist je dat de kans op een baan van de kwaliteit van je cv afhangt? Wanneer je cv niet in orde is, wordt je niet uitgenodigd op een gesprek en kun je niet laten zien wat je in huis hebt. Op deze pagina lees je meer over ikbenbeschikbaar.nl en waarom je ervoor wil zorgen dat je cv in hun database terecht komt.

Zet de puntjes op de i voordat je jouw cv inlevert

Heb je een uniek cv, waardoor je direct al boven andere intermediairs uitstijgt? Dan is het belangrijk om je cv eerst volledig af te maken, voor je het in de cv-database van ikbenbeschikbaar.nl uploadt. Zorg er in ieder geval voor dat je cv nooit langer is dan twee A4’tjes. Verder kun je het cv het best in pdf-formaat in de cv-database uploaden. De header in je cv is de beste plek om je naam en persoonsgegevens te plaatsen. Op die manier kan de recruiter snel zien van wie het cv is. Gebruik altijd een zakelijk klinkend mailadres om een goede eerste indruk te maken. Wil je zeker weten dat je een goed cv uploadt? Vraag dan of iemand hem voor je na wil kijken.

Zorg ervoor dat toekomstige werkgevers je online kunnen vinden in de cv-database

Als intermediair heb je de mogelijkheid om je tegen een maandelijks bedrag in een cv-database in te schrijven. De database helpt je om interessante en actuele openstaande functies te vinden. Zorg ervoor dat je een duidelijke cv toevoegt, waardoor toekomstige werkgevers direct zien wat je hun te bieden hebt. De database helpt je om recruiters naar je te laten zoeken, in plaats van dat jij telkens op zoek bent naar je eigen droombaan.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/