Sanja Hamelink
Image default
Banen en opleidingen

Oracle® Technisch Architect

Je wilt leren en ontwikkelen. En ontwikkel jezelf professioneel en persoonlijk. Daarom ben je op zoek naar een topcarrière en een baan die je uitdaagt en inspireert. Een carrièreswitch waarmee u optimaal kunt profiteren van uw voordelen. Heeft u een goede analyse van uw behoeften? Ontdek dan wat Sogeti voor u kan betekenen

Ons idee van jouw carrière.

De toekomst van de organisatie hangt direct samen met de kracht van de medewerkers. Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, groeit Sogeti op een natuurlijke manier. Daarom bieden wij ICT-professionals alle kansen om hun kennis en ervaring van technisch architecten optimaal uit te breiden. De Oracle-community van Sogeti bestaat uit meer dan 80 professionals met een passie voor Oracle-engineering en DBA. Uw werk vindt plaats op de locatie van de klant of in ons Oracle Center of Excellence.

Voor lopende en nieuwe projecten zijn we op zoek naar zogenaamde leiders die weten hoe ze een doordachte technologieroadmap moeten ontwikkelen. Technische architecten zijn de sleutel tot onze projecten. Hij bepaalde de richting van het project. Hoe is de oplossing opgebouwd en hoe wordt deze geïmplementeerd? De technisch architect vormt de brugfunctie tussen klantwensen, enterprise architecten en ict-experts. Hij is verantwoordelijk voor het project start-up architectuur en geavanceerd ontwerp. Als architect verwacht je veel, dus bepaal je de grenzen van de softwarearchitectuur om op basis van standaarden en best practices de beste oplossing te ontwikkelen om aan de behoeften van de klant te voldoen. Je bent verantwoordelijk voor het migratieplan voor de perfecte overgang van de oude omgeving naar de nieuwe omgeving en biedt substantiële ondersteuning bij het offeren van klanten.

Herken jij jezelf.

Ervaring is belangrijk, daarom is minimaal 5 tot 8 jaar relevante IT-werkervaring (als software architect of in een vergelijkbare functie) vereist. Daarnaast zijn wij van mening dat de volgende zaken minstens zo belangrijk zijn: • U kunt snel nieuwe technologieën onderzoeken en toepassen, ze kunnen samenvatten en introduceren. • U bent altijd een technicus en Oracle heeft een passie voor u. • Je hebt een passie voor data-integratie, servicebus, services, Internet of Things, enterprise mobility management, workflow, UX / UI, application lifecycle management en cloud-applicaties. • Kennis van IT-infrastructuur heeft de voorkeur.  • Je bent gedreven, communicatief goed, ondernemend, resultaatgericht, analytisch en conceptueel. Nederlands spreken is verplicht.

Sogeti verzorgt het voor u.

Ondersteun je ontwikkeling met alle mogelijke methodes (zoals trainingen, technische meetings); certificering voor jou; een prettig bedrijf, waar sfeer en samenwerking essentieel zijn. Organiseer vaak informele activiteiten om collega’s buiten het werk te ontmoeten. Ruimte voor je eigen plan. Acties die resultaten bevorderen, worden zeer gewaardeerd, en; interessante operaties en klantomgevingen om uw operaties uit te voeren. Denk je dat je slim genoeg voor ons bent? En durf je met ons te praten? Meld je nu aan, wie weet word jij ook Sogetist. Evaluatie maakt deel uit van het selectieproces. De acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.


https://www.vindazo.nl/keywords/ict-architect.html