Sanja Hamelink
Image default
Dienstverlening

Douglas Jones tegels kopen: welke series zijn er allemaal?

U wilt Douglas Jones tegels kopen, maar u heeft geen idee wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u zich voorbereiden op een zeer ruime keuze. Dit ervaren merk uit Spanje heeft namelijk een zeer groot aanbod. Steeds meer mensen kiezen voor de tegels van Venis. Dit heeft zeker niet alleen te maken met de hoge kwaliteit van de tegels, maar ook met de enorme keuze aan kleuren en formaten. Voor elke ruimte is er in het assortiment een perfecte variant te vinden. U kunt voor inspiratie altijd een bezoek brengen aan een showroom in Dordrecht, Zuid-Holland, bij Fravo Tegels.

Prachtige collecties Douglas Jones tegels om te ontdekken

Venis heeft een groot aanbod tegels in eindeloos veel kleuren en varianten. Zoekt u een speciale sfeer? Dan kunt u deze zeker vinden in het aanbod Douglas Jones tegels. Ga voor een variant uit de Starwood collectie, uit de Stones collectie of het assortiment Concretes. Dan zijn er ook nog de Marbels tegels van Venis, de unieke Oxides & Metallics, de Parker tegels en de Whites & Shapes.

Altijd een mooie tegel die bij u past

Tegels behoren altijd tot de basis van een ruimte, of het nu gaat om vloertegels of wandtegels. In beide gevallen gaat het om grotere oppervlakken die veel invloed hebben op de uiteindelijke sfeer in de ruimte. Binnen een assortiment Douglas Jones tegels in Dordrecht kunt u altijd tegels vinden in een kleur die perfect past bij wat u voor ogen heeft.

Ontdek de Douglas Jones tegels in Dordrecht

Wilt u nader kennismaken met de grote collectie tegels van het merk Venis? Dan kunt u een bezoek brengen aan de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht. Hier kunt u niet alleen alle tegels van dit merk bewonderen, maar ook vloer- en wandtegels van andere bekende en minder bekende merken. Natuurlijk staat er altijd een ervaren medewerker klaar om u van een professioneel advies te voorzien over de Douglas Jones tegels.