Sanja Hamelink
Image default
Marketing

Waarom een website laten maken voor jouw bedrijf in Breda door een Online marketing bureau?

Veel bedrijven die een nieuwe website laten maken in Breda; zoeken naar een webdesigner in de buurt van Breda. Wat ik heb gemerkt in de tijd dat ik online marketingwerkzaamheden uitvoer voor bedrijven. Is dat als ik met een externe websitebouwer werk, dan moet ik vaak echt sturen hoe een pagina ingericht moet worden voor de beste conversie. In dit artikel geef ik 3 redenen om te kiezen voor een online marketing bureau voor het laten maken van je nieuwe website.

1.    Een online marketing bureau heeft vaak een webdesign afdeling 

Als we het hebben over online marketing, dan is dit natuurlijk iets heel anders dan webdesign. Daar ben ik het zeker mee eens. Dat betekent niet dat een online marketing bureau niet goed is in het ontwikkelen van een website. Sterker nog ze hebben hier vaak gewoon een afdeling voor.

2.    Een goed webdesign is key voor resultaat

Als je een online marketing bureau in Breda inschakelt ‘om meer rendement uit je website te halen’ is het webdesign het eerste waar naar gekeken wordt. Dat is omdat een goed webdesign echt key is voor conversie. Heb jij een te statische website en te weinig goede call to actions, dan kan je wel heel veel bezoekers naar je website trekken; maar dan verlaten ze je website ook weer heel snel zonder een actie te ondernemen. Wil je met je website echt nieuwe klanten gaan bereiken, dan is het dus belangrijk om een website te bouwen met een partij die ook een online marketing achtergrond hebben. 

3.    Webdesign is één van de belangrijkste diensten van een online marketing bureau

Webdesign is bij ieder online marketing bureau één van de belangrijkste diensten. Dit is ‘zoals al aangegeven in vorige redenen’ omdat het op de website moet gaan gebeuren. Hier komen de meeste geïnteresseerde bezoekers op en als je website niet aansprekend genoeg is; zijn ze ook zo weer weg. Dit is allemaal te meten met meetinstrumenten.

https://allinone-media.nl/