Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Word assertiever

Op een gegeven moment kunnen carrières van sommigen wel een boost gebruiken. Zij verkeren te lang op dezelfde positie en zelfde salaris. Om hen wakker te schudden moeten zij geïnformeerd worden over de mogelijkheid om nog verder te groeien. Men gaat dan als het goed is zien dat zij meer uit hun carrière en dus professionele leven kunnen halen. Als zij nieuwsgierig worden naar de mogelijkheden zullen zij dit eerst zelf uitzoeken, of zullen zij met nieuwe ideeën of ingevingen naar de baas gaan. Deze zal op zijn beurt blij zijn dat de werknemer proactief is en hem dan gaat zien als iemand die wat wilt bereiken.

Maar niet iedereen staat zo sterk in de schoenen om de baas te benaderen of zijn niet in positie om de baas aan te spreken op een dergelijk situatie. Voor hen zijn er programma’s ontwikkeld om hen te helpen over de drempel te gaan. Zo kunnen zij geholpen worden met deze kwesties en kunnen zij zich laten gelden. Dit kan bijvoorbeeld bereikt worden door zakelijke coaching, tijdens dit proces wordt de werknemer gekoppeld met een externe partij, tijdens deze samenwerking wordt er gekeken waar de werknemer mee geholpen kan worden. Lees hier meer daarover. Zo wordt hij op verschillende vlakken bijgeschoold of wordt ervoor gezorgd dat hij of zij scherper op situaties in gaan spelen. Zoals de tijd beter inschatten, stressvermindering en complexe doelen bereiken. Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden en kwesties waarbij de persoon geholpen kan worden. Voor de gehele lijst kan er gekeken worden op carrierepoort.nl, deze website biedt een dergelijk service aan en laat men weten waar zij aan toe zijn.

De carrière is belangrijk het is daarom van groots belang dat u hier het meest van maakt, ook als u niet meer gelukkig op uw werkt bent is het misschien tijd om uw horizon te verbreden.

https://carrierepoort.nl