Sanja Hamelink
Image default
Mode en Kleding

Betaalbare mode

We willen allemaal kleding met een goede kwaliteit, maar dat gaat erg in de centen lopen. We willen graag betaalbare kleding, dat op een duurzame manier geproduceerd wordt en ook nog eens van goede kwaliteit is. Gelukkig hebben we in deze blog een aantal merken voor je gevonden.

Circle of trust

Circle of trust werd met één doel opgericht, het creëren van unieke en betaalbare denims, voor iedereen toegankelijk. De drager moet het heerlijk vinden om de collectie te dragen en dat is ze ook gelukt. Ze staan ondertussen bekend om de stijl, perfecte pasvorm en fraaie details, alles uiteraard voor een betaalbare prijs.

Everlane

Everlane is een ander goed voorbeeld van een betaalbaar, ethisch kledingmerk, met een hoogwaardige kwaliteit. De prijzen zijn dan misschien niet de aller goedkoopste die er zijn, maar je weet wel dat je kleding draagt dat lang mee gaat en duurzaam en ethisch is geproduceerd. Een ander mooi voordeel aan dit merk is dat ze zowel dames als heren kleding verkopen. Van klassieke T-shirts tot avondjurken.

L.L. Bean

Wil je kleding die lang meegaat? Kijk dan eens bij L.L. Bean. Ze begonnen al in 1912 met kwalitatief goede kleding en hebben dit doorgetrokken tot heden. Dit merk is echt iets voor jou, als je veel in de buitenlucht doorbrengt. De kleding is namelijk robuust en duurzaam.

Amour vert

Goede kwaliteit hoeft niet ten koste te gaan van andere belangrijke zaken, dat laat Amour Vert als geen ander zien. Dit merk geeft om het milieu en maakt spannende doordachte kleding stukken. Daarnaast planten ze ook een boom in Noord-Amerika, iedere keer als jij een kledingstuk bij hen koopt. Dit heeft ondertussen ertoe geleid dat zij al meer dan 220.000 bomen hebben geplant!

Deze bomen zullen worden blijven geplant, want de kleding behoort tot de aller beste die er zijn. Het mooiste is ook nog dat iedereen iets uit deze collectie kan kopen, want het prijskaartje is redelijk.

https://konceptstore.nl/collections/circle-of-trust