Sanja Hamelink
Image default
Electronica en Computers

De juiste coil voor je e-sigaret

Dat roken slecht voor je is, is ondertussen algemeen bekend. Toch is roken een gewoonte waar je niet zo makkelijk vanaf komt. Om de schade nog enigszins te beperken kiezen veel mensen tegenwoordig voor een e-sigaret. Een e-sigaret werkt door middel van stroom. Deze stroom wordt omgezet in warmte. Dit gebeurt in de coil. Je kunt je dus voorstellen dat een coil een belangrijk deel is van je e-sigaret. Zonder coil valt er niks te roken. Je moet deze dan ook regelmatig vervangen.

 

Welke coils zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten coils. Ten eerste bestaat een coil waar je wattage mee kan regelen. Deze coils zijn gemaakt van kanthal of roestvrij staal. Ten tweede bestaan er coils die temperatuur geregeld zijn. Deze coils zijn gemaakt van nikkel, titanium of roestvrij staal. De derde variant zijn de coils waarmee je zowel wattage en temperatuur kan regelen. Coils hebben allemaal verschillende eigenschappen. Zo bestaan er de Justfog Q16 coils die de smaak van je e-sigaret niet beïnvloeden.

 

Justfog Q16 coils

Voor de beginnende en de gevorderde e-roker wordt de Justfog Q16 e-sigaret gebruikt. Een gangbaar model dus waar je jarenlang plezier van hebt. Ben je op zoek naar een nieuwe e-sigaret dan is dit zeker een aanrader. Je kunt zelf de airflow regelen en je zult met deze e-sigaret geen e-liquid in je mond krijgen door het anti-spit systeem. De Justfog Q16 coils zijn ook van top kwaliteit. Bij de Justfog Q16 krijg je standaard twee Justfog Q16 coils meegeleverd. Deze coils worden de “Organic Cotton Coils” genoemd. Door het organische katoen in de coils wordt de smaak van je e-liquid niet aangetast. Je kunt deze Justfog Q16 coils los bestellen zodat je bij elke vervanging kunt genieten van deze top coils.

https://wizzits.com/justfog/q16/