Sanja Hamelink
Image default
Aanbiedingen

De Koffiethuiswinkel: heerlijke verse decafé koffie

Bij de Koffiethuiswinkel begrijpen we de behoefte aan cafeïnevrije koffiebonen, en we zijn er trots op om je onze versgebrande decafé koffie aan te bieden. Wat deze koffie bijzonder maakt, is dat we deze cafeïnevrije koffie zelf branden, met als resultaat een heerlijke smaak die precies past bij wat wij in een kopje koffie zoeken: zacht en toch rijk aan koffiearoma. Bij de Koffiethuiswinkel is onze decafé koffie is zo rijk van smaak dat mensen zich soms afvragen: “Is dit echt cafeïnevrij?” Ja, dat is het echt.

Onze selectie Italiaanse cafeïnevrije koffie

Naast onze eigen versgebrande decafé koffie, importeren we ook twee voortreffelijke Italiaanse varianten. De merken Diemme en Agust staan bekend om hun smaakvolle cafeïnevrije koffie. Diemme “Bianco” is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg en 250 gram, terwijl Agust wordt geleverd in verpakkingen van 250 gram.

Gemakkelijk gebruik van cafeïnevrije koffie

Wist je dat het gebruik van cafeïnevrije koffie eenvoudig is? De meeste volautomatische koffiemachines hebben een speciale schacht om gemalen koffie in te voeren, en deze krijgt voorrang boven andere koffiesoorten. Dus, als je eens cafeïnevrije koffie wilt proberen, koop dan gemalen cafeïnevrije koffie bij ons. We malen deze met plezier voor je, zodat je meteen kunt genieten in je volautomaat of in je percolator, espresso- of snelfilterapparaat of cafetière.

Protip: ESE-pads voor cafeïnevrije koffie

Voor degenen die af en toe cafeïnevrije koffie willen, hebben we een handige tip. Koop onze ESE-pads zonder cafeïne, knip ze open en voeg de decafé koffie toe aan de schacht voor gemalen koffie in je koffiemachine. We bieden drie verschillende soorten decafé in ESE-vorm, zodat je altijd een optie hebt die bij je smaak past.

https://www.dekoffiethuiswinkel.nl/