In een slagerij hengelo wordt veel gewerkt, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. ’S Morgens wordt veel voorbereid, voordat de eerste klanten komen moet de toonbank vol. Dan komen alle klanten die verschillende producten willen. Dan als zij allemaal zijn geweest moet de hele zaak schoon gemaakt worden. Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk in verband met de hygiëne er wordt ten slotte met etenswaren gewerkt. Daarnaast moeten er ook producten worden gerookt en gepekeld. Sommige processen duren meerdere dagen. Dat moet allemaal ingepland worden. Daarnaast moeten er producten worden gebraden en gekookt. Denk aan worsten, stukken rosbief en rollades. Alles moet voorbereid worden. Daarnaast moet slagerij hengelo voldoen aan alle vragen die een klant stelt. Misschien wilt iemand een stuk speciaal voor hen af gesneden, dat moet dan ook gebeuren. Ook moeten er vleeswaren voor de klanten gesneden worden in de slagerij hengelo. Want één van de redenen om naar de slagerij hengelo te gaan en niet naar de supermarkt, dat u zelf kunt beslissen hoe dik uw vlees gesneden wordt. Daarnaast is er bij slagerij hengelo een ruimer aanbod en is de kwaliteit van het vlees over het algemeen een stuk beter dan in de supermarkt. Dat geldt niet alleen voor de smaak, maar ook voor de leefomstandigheden van de dieren. De meeste slagers weten meer over hun vlees, zij kunnen u precies vertellen waar een dier heeft geleefd en wat hij heeft gegeten. Dat verschilt natuurlijk ook per zaak.

Kerst

De kerst zal dit jaar ook voor slagerij hengelo anders zijn. Er wordt veel meer thuis gegeten, mensen gaan experimenteren. Dat is fijn voor de slagerij hengelo, zij kunnen veel meer producten laten zien. Daarnaast wordt het feest in kleine groepjes gevierd. Dat zorgt voor kleinere bestellingen, wat natuurlijk weer minder fijn is voor de slagerij hengelo.