Sanja Hamelink
Image default
Aanbiedingen

Femilift: dé oplossing voor vaginale klachten

Als vrouw kun je te maken krijgen met uiteenlopende vaginale klachten, van vaginale droogheid tot (stress)incontinentie en  intiemeongemakken. Niet alleen kunnen deze klachten voor veel ongemak zorgen, ze kunnen ook leiden tot gevoelens van onzekerheid en schaamte. Gelukkig is er een effectieve oplossing om deze klachten te verminderen: een femilift. In deze blog leggen we je alles uit wat je moet weten over deze behandeling van https://www.clinic63.nl/.

 

Wat is een femilift?

Een femilift is een behandeling waarbij met behulp van lasertherapie het privédeel van de vrouw wordt verstevigd en vernieuwd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale CO2-laser die zorgt voor een gecontroleerde verwarming van het vaginale weefsel. Dit zorgt ervoor dat de collageenproductie wordt gestimuleerd, waardoor het weefsel zich vernieuwt en de vaginawand strakker en steviger wordt. Het resultaat is een betere controle over de blaas en een toename in intieme genot.

 

Welke klachten kunnen met een femilift worden behandeld?

Een femilift kan worden ingezet bij diverse vaginale klachten, waaronder vaginale droogheid, (stress)incontinentie, intieme ongemakken en verslapping van de privé. Bij vaginale droogheid kan de behandeling zorgen voor een betere hydratatie van het weefsel, waardoor de klachten afnemen. Bij (stress)incontinentie wordt de controle over de blaas verbeterd, waardoor je minder last hebt van urineverlies. Bij intieme ongemakken leidt de behandeling tot een verhoogd intieme genot. En bij verslapping van de privé zorgt de behandeling voor een betere spanning en vorm van het weefsel.

 

Hoe verloopt een femilift behandeling?

Een femilift behandeling duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten en wordt uitgevoerd door een ervaren gynaecoloog. Voor de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht op de vaginawand, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. De laser wordt vervolgens ingebracht in het privédeel en er wordt een reeks van korte laserimpulsen afgegeven. Het is belangrijk om na de behandeling een aantal dagen rust te nemen en geen intieme activiteit te hebben.

 

Wat zijn de voordelen van een femilift behandeling?

Er zijn diverse voordelen verbonden aan een femilift behandeling. Allereerst is de behandeling vrijwel pijnloos en is er geen hersteltijd nodig. Daarnaast zijn de resultaten van de behandeling direct zichtbaar en merkbaar. Ook zijn er geen risico’s verbonden aan de behandeling en is het een veilige en effectieve manier om vaginale klachten te verminderen.

 

Waar kan ik terecht voor een femilift behandeling?

Een femilift behandeling wordt uitgevoerd door ervaren gynaecologen. Het is dan ook belangrijk om vooraf goed onderzoek te doen en te kiezen voor een kliniek met ervaring op dit gebied. Bij een gerenommeerde kliniek kun je terecht voor een professionele behandeling en een persoonlijk advies op maat.

 

Vaginale klachten kunnen voor veel ongemak zorgen en leiden tot gevoelens van onzekerheid en schaamte. Een femilift behandeling kan hierin uitkomst bieden. Door middel van lasertherapie wordt de privé verstevigd en vernieuwd, waardoor diverse klachten verminderen. De behandeling is vrijwel pijnloos, effectief en veilig en zorgt direct voor resultaat. Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor vaginale klachten, is een femilift behandeling zeker het overwegen waard.

 

https://www.clinic63.nl/