Sanja Hamelink
Image default
Aanbiedingen

Hoe begint u aan de inrichting van een kantoor?

Hoe begint u aan de inrichting van een kantoor?

Staat u op het punt te verhuizen naar een ander kantoorpand en twijfelt u nog over de inrichting van het nieuwe pand? In dat geval kan de inrichting lastige klus zijn. Er zijn een aantal belangrijke dingen om te overwegen als het gaat om interieurontwerp, waarvan we er een aantal met u willen delen in dit artikel.

 

Vraag input van werknemers

Wanneer u van plan bent om een kantoor in te richten, is het belangrijk om rekening te houden met de wensen van het team dat in dat kantoor gaat werken. Is het team erg zelfstandig of werken ze veel samen? Als ze veel samenwerken, is het logisch dat ze kantoormeubilair nodig hebben dat geschikt is om te socializen. U moet er ook rekening mee houden of alle werknemers de hele tijd op kantoor zijn of dat ze veel vanuit huis werken. Wie veel uren thuis werkt, kan op zoek gaan naar een flexi desk. Tot slot kan een plan worden gemaakt op basis van wat werknemers willen.

 

Hoe richt je het in?

Zoals eerder gezegd, is het belangrijk om te kijken naar hoe mensen werken. Het is bijvoorbeeld zinvol om de behoefte aan aparte ruimtes te bepalen. Als er veel vergaderd wordt, bijvoorbeeld met klanten of intern, is een vergaderruimte geen overbodige luxe. Als er veel overleg plaatsvindt tussen twee personen, kunnen aparte cabines een oplossing zijn om ervoor te zorgen dat anderen niet gestoord worden door het overleg. Het is ook belangrijk en gebruikelijk om een ruimte te hebben waar iedereen kan eten, zoals een centrale kantine. U kunt deze kantine ook inrichten met een tafelvoetbaltafel of pingpongtafel.

 

Kato helpt in elk kantoor

Bent u er niet aan toe om uw kantoorruimte zelf in te richten omdat u dit liever uitbesteedt of geen tijd heeft? Kijk dan eens naar de diensten van Kato. Kato is een specialist op het gebied van kantoorinrichting. Zo verkopen ze onder andere kasten, bureaus en bureaustoelen. Ontdek het aanbod! Kato helpt u graag bij het inrichten van uw werkruimte.

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/