Sanja Hamelink
Image default
Aanbiedingen

Klaar met je bijbaan, klaar voor het echte werk

Welkom bij Talent&Pro. Het talentenprogramma van Talent&Pro is de start van de te gekke loopbanen van al onze consultants. In een periode van twee jaar tijd ontwikkel je je van talent naar volwaardig professional. Ieder programma laat het maximale uit jou halen, zowel professioneel als persoonlijk. Je pakt een vast aantal projecten aan bij verschillende klanten, maar krijgt ook de mogelijkheid om jezelf als consultant verder te ontwikkelen via diverse assessments en trainingen bij onze academy. En natuurlijk met hulp van een People Manager. Jouw vaste aanspreekpunt die zich jouw ambities en wensen aantrekt. Verder ben je altijd welkom in onze huiskamers in Utrecht en Amsterdam, waar we samen feestjes vieren, successen creëren, milestones bereiken en daarnaast veel plezier.

Een van de traineeships die wij aanbieden is CDD analist Maar wat is een customer due diligence analist? Bij CDD analyseren, onderzoeken en integreren we klantdata, zodat we: vaststellen wie onze klanten zijn en of ze te vertrouwen zijn; waar ze vandaan komen (geografisch); wat hun risico’s zijn. Ofwel: om de reputatiegroep van bijvoorbeeld de Rabobank integraal te beschermen door fraude, witwassen en/of financieren van terrorisme te voorkomen.

Je beoordeelt en onderzoekt nieuwe cliënten, maar je doet ook periodieke controles. Dit zorgt voor een afwisselende baan, waarin je niet alleen je analytische en onderzoekende vaardigheden toepast, maar ook je creativiteit.

Er moeten veel controles worden uitgevoerd in het kader van de due diligence. Waar moet je rekening mee houden als je in China, Rusland en Brazilië bent? En wat is de beste aanpak in Latijns-Amerika en Afrika? Er zijn dingen waar rekening mee gehouden moet worden als er zaken wordt gedaan met het buitenlandse bedrijven. Denk aan: risicoprofiel, activiteiten, reputatie, financiële achtergrond en de juridische structuur. Bovendien bevinden veel cliënten zich buiten Europa. Het kan bijvoorbeeld gaan om een Braziliaan die een huis koopt in Amsterdam.”

 

https://www.talent-pro.com/traineeships/