Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Messing handgrepen maken de sfeer in je huis helemaal af

Handgrepen vind je door het hele huis heen. Een deurknop vind je immers aan iedere deur. Of het nu om een gewone deur gaat of de deurtjes van een kastje in welk vertrek dan ook. Door stil te staan bij de sfeer van je handgreep kan je zeker verschil maken in je huis.

Nieuwe handgrepen in je keuken

Op zoek naar een mooi detail in je keuken? Wil je een andere look, maar geen andere keuken? Denk dan eens aan het vervangen van je handgrepen! De look van je kastjes zal direct opgewaardeerd worden. En de stijl van deze deurknoppen heeft wel degelijk invloed op de sfeer van de inrichting van je keuken.

Welke handgrepen voor je keukenkastjes?

Er zijn veel verschillende soorten handgrepen op de markt. Zowel in kleur, als in vorm én materiaal. Kies je voor een contrasterende kleur ten opzichte van je kastjes, dan heb je zeker een eyecatcher te pakken. Of hou je juist van een rustige look in je keuken? Kies dan voor eenzelfde kleur of een kleur die er heel dichtbij ligt. Hou je wel van een beetje luxe in huis? Dan zijn messing handgrepen misschien wel de oplossing voor jou.

Luxe badkamer

Ook in de badkamer kan je kiezen voor een andere sfeer door gewoon nieuwe deurknopjes uit te zoeken. Messing handgrepen staan vanzelfsprekend prachtig in een luxe badkamer. Zoek ook andere messing producten uit voor je badkameraccessoires en je hebt een prachtig geheel. Messing badkranen, bijvoorbeeld. Kleuren die mooi staan bij messing zijn warme kleuren. Oker, bijvoorbeeld. Of wat dacht je van terracotta? Gebruik deze kleuren niet alleen voor de muren, maar ook voor de handdoeken! Voor nog meer luxe kan je ook denken aan marmerlook! Bijvoorbeeld voor de wasbak. Zo krijg je echt een badkamer om in stijl van te genieten.