Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Pretparken in Nederland

Wil jij binnenkort een dagje uit met vrienden of familie? Dan zijn er genoeg mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld eens aan een pretpark. Er zijn genoeg pretparken te vinden in ons land. De meest bekende pretpark in Nederland is toch wel de Efteling.

 

Pretpark beoordelingen

Er zijn heel erg veel pretparken in Nederland en omgeving. Om te weten te komen welk pretpark het leukste is, is er een top 5 gemaakt door de reviews die de pretparken hebben gekregen. Op nummer een staat natuurlijk de Efteling. Een dagje naar de Efteling staat garant voor een dag vol vermaak en plezier. Het is ook nog eens een van de leukste pretparken voor het gezin. De Efteling is een attractiepark in Kaatsheuvel en is ook meteen het grootste pretpark van Europa. Het prak krijgt jaarlijks 5 miljoen bezoekers. Pretpark Slagharen is ook enorm populair onder de Nederlanders. Jaarlijks komen hier 1,5 bezoekers naartoe. Vooral gezinnen met jonge kinderen bezoeken graag dit park. Het park heeft ruim 30 leuke attracties en heeft een nieuwe attractie, genaamd Goldrush.

 

Duinrell

Er zijn ook pretparken die naast attracties ook andere onderdelen hebben, een voorbeeld hiervan is Duinrell. Dit park heeft 40 attracties en is in het bezit van een mooi zwembad. Dit park staat niet voor niets op nummer 3 van de top 5 pretparken in Nederland. In 2018 had het park 1.39 miljoen bezoekers, iets minder dan in 2017.

 

Noord-Brabant rijlessen eindhoven

In Noord-Brabant zijn enorm veel bezienswaardigheden en pretparken te vinden. De provincie heeft ook andere mogelijkheden. Je kan namelijk heel makkelijk je rijbewijs halen, bij rijlessen Eindhoven. Doormiddel van een theorie en praktijkexamen is het mogelijk om je rijbewijs in de zak te hebben. Nadat je het rijbewijs hebt gehaald kan je lekker met vrienden en familie gaan genieten van de vrijheid wat je dan hebt gekregen.