Sanja Hamelink
Image default
Aanbiedingen

U kunt een nieuwe scooter of fiets van hoge kwaliteit kopen bij deze fietsenwinkel

Dé fietsenwinkel in Arkel heet Van Houwelingen Tweewielers. Zij verzorgen al jaren alle benodigdheden voor de mensen uit de omgeving op het gebied van onderhoud, onderdelen en het in- en verkopen van gebruikte en nieuwe fietsen en scooters. Deze winkel is verbonden met een werkplaats waar alle mogelijke problemen worden gerepareerd. Daardoor kennen de werknemers alle aspecten van de tweewielers waarmee ze werken en kunnen u professioneel advies geven.

Koop een nieuwe scooter bij een ervaren dealer

Bij deze fietsenwinkel kunt u allerlei gebruikte en nieuwe scooters kopen, evenals andere soorten tweewielers zoals fietsen, brommers en e-bikes. Zij werken samen met verschillende bekende merken zoals Kymco, Peugeot, Piaggio en SYM. Van deze merken hebben ze een variatie aan gloednieuwe modellen in de aanbieding. U kunt hier echter niet alleen terecht om een nieuwe scooter te kopen, maar ze verkopen ook gebruikte scooters. Deze worden uiteraard van top tot teen nagekeken waardoor ze zo goed als nieuw zijn maar een vriendelijk prijskaartje hebben.

Uw eigen voorbereiding

U bent natuurlijk ten alle tijden welkom bij Van Houwelingen Tweewielers om een van de vakkundige medewerkers uit te vragen over de beste nieuwe fiets, e-bike of scooter voor uw situatie. Leg hen uit wat u wilt op het gebied van gebruik, kleur, stijl en kosten en zij laten u zien wat de mogelijke opties zijn. Als u niet uit Arkel en omgeving komt dan kunt u een kijkje nemen op de website. Daar staan alle modellen weergegeven die op het moment te koop zijn in de fietsenwinkel. Daardoor kunt u alvast het een en ander vergelijken.

In de werkplaats worden tweewielers professioneel onderhouden en gerepareerd

Het grote voordeel van deze fietsenwinkel is de combinatie die ze vormen met hun werkplaats. U kunt dus bij hen een nieuwe fiets of scooter kopen en vervolgens zorgen ze voor professioneel onderhoud, reparaties en lossen andere vragen en problemen op. Natuurlijk zijn ook tweewielers die niet bij hen gekocht zijn welkom voor de diensten van de monteurs.