Onze telefoons zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van ons leven. We hebben de telefoon altijd bij ons en doen er haast alles mee. Het gemak van een telefoon is haast niet meer weg te denken uit onze levens. Daarom is een goede bescherming van onze telefoons belangrijk en hebben we veel keuze uit verschillende smartphone hoesjes. In deze blog vertellen we je iets meer over de variatie van deze hoesjes en hoe je een goede keuze kan maken om deze telefoon te beschermen.

De smartphone hoesjes

Smartphone hoesjes komen in allerlei vormen, maten, kleuren en in verschillende materialen. De variatie in deze hoesjes is ook niet vreemd. Er zijn veel verschillende soorten merken zoals de IPhone en Samsung telefoons en onder deze merken vallen weer allerlei verschillende soorten modellen. Door deze variatie is er een nog grotere variatie in hoesjes.

Telefoonhoesjes van hout

Een van onze favoriet zijn de smartphone hoesjes gemaakt van hout. Deze worden vaak handgemaakt en hierdoor worden er mooie en vrij unieke ontwerpen gecreëerd. Deze hoesjes worden ook gemaakt van verschillende soorten hout en daar heb je dan ook de keuze uit. Door het hout krijg je een tijdloos en mooi hoesje en biedt een stevige en goede bescherming.  Bij de maak van deze houten hoesjes wordt ook rekening gehouden met het milieu. Er wordt vaak alleen gebruik gemaakt van gecertificeerd FSC hout. Dit is gerecycled hout, er hoeven dus geen nieuwe bomen gekapt te worden voor de maak van deze hoesjes.

https://www.telefoonhoesje.nl/