Sanja Hamelink
Image default
Telefonie

Een leven zonder smartphone? Dat wordt lastig!

Smartphones zijn om meerdere redenen een onmisbaar onderdeel in het leven van veel mensen. Dat is voor de ‘ouderen’ onder ons toch wel een reality check momentje, want vroeger waren er nog geen mobiele telefoontjes. En toen ze er eenmaal waren, kon je er alleen mee bellen, SMS-en en het spelletje Snake spelen. We kunnen dus wel stellen dat de technologie op het gebied van telefoons niet heeft stilgestaan. Integendeel zelfs! Inmiddels worden er jaarlijks meerdere smartphones gelanceerd door de grote telefoonfabrikanten. Smartphones bieden ons ook ontzettend veel voordelen, want we blijven gemakkelijk in contact met mensen over de hele wereld, kunnen 24/7 spelletjes spelen en ook het internet rondstruinen naar een nieuwe jurk, rok of hoesje voor iPhone 12 Pro is voor veel mensen een dagelijkse kost. Tenminste, als je kijkt hoeveel er naar deze zoektermen per maand wordt gezocht in Nederland. Enfin. Dat gezegd hebbende. Bescherm jij jouw telefoon met een telefoon hoesje? Wij hopen dat het antwoord op die vraag ‘Ja’ is, maar toch gebeurt het nog met grote regelmaat dat mensen met een gebarsten telefoonscherm rondlopen. En dat is zonde, want een doorsnee smartphone kost al snel honderden euro’s en de luxe paradepaardjes kosten zelfs meer dan €1000. Dat zijn fikse bedragen die eigenlijk schreeuwen om wat extra bescherming. In dit artikel delen de belangrijkste redenen waarom elke smartphone een hoesje verdient! Lees snel verder.

Mijn zoektocht naar een stevig telefoonhoesje

Het belangrijkste voordeel van een stevig en passend telefoonhoesje is dat je zeker weet dat jouw smartphone daarna wel tegen een stootje kan. Hoewel een smartphone met gsm hoesje nooit 100% beschermgarantie biedt tegen alle ongelukjes die je nu kunt bedenken, wordt de kans op schade wel vele malen kleiner. En dan is een telefoonhoesje van een paar tientjes toch wel een hele goede investering te noemen! Naast het feit dat jij veel meer plezier van je smartphone gaat hebben, zal jouw toestel ook langer meegaan én over een tijdje nog best wel wat waard zijn, als je besluit om hem over een aantal jaren weer in te ruilen voor een nieuwer model. De refurbished smartphones zijn namelijk ook niet aan te slepen, dus deze winkels willen maar al te graag een ‘zo goed als nieuwe’ iPhone 12 van jou overnemen.

Hoesjes en cases met een hip uiterlijk

Als ik eenmaal een smartphonehoesje heb gevonden, natuurlijk gedubbelcheckt of het hoesje voor mijn telefoon geschikt is, wordt het tijd om te kijken naar de patroontjes en designs waar je tegenwoordig uit kunt kiezen. Misschien kennen de meeste ‘Millennials’ wel de shop van iDeal of Sweden, maar toch verschillen de meningen erg over de kwaliteit. Is zo’n hoesje wel €30 waard? Ik betwijfel het. Na een paar hoesjes van dit merk versleten te hebben, ben ik overgestapt naar een ander merk. En daar heb ik geen spijt van. De webshop van Casimoda bestaat weliswaar al jaren, maar ik kende ze nog niet. Totdat ik er door een vriendin op gewezen werd, omdat zij een hele prettige klantervaring heeft gehad met dit bedrijf. Ze werd uitstekend geholpen door de medewekers van de klantenservice, geadviseerd in haar zoektocht naar het perfecte smartphonehoesje en ook de levering en kwaliteit was supergoed. Kortom, dit bedrijf maakt hun beloftes waar en is ook nog een Nederlandse shop. Onder het mom van ‘Support your locals’, en daar valt een Nederlandse webshop in dit geval onder, ben  ik de proef op de som gaan nemen en heb ik een Samsung telefoonhoesje voor mijn moeder besteld en een hoesje iPhone 12 met marmer print voor mijn dierbare Apple. De bestelling is netjes verpakt de volgende werkdag bezorgd en zowel ik als mijn moeder zijn helemaal in de wolken met onze nieuwe hoesjes.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-12-pro-hoesjes/