Sanja Hamelink
Image default
Telefonie

Audio- en videoconferenties met 3CX

Met audio- en videoconferencing biedt 3CX de ultieme samenwerkingstool. Je werknemers nemen deel aan webconferenties zonder extra plug-ins of software voor webvergaderingen. WebRTC maakt het mogelijk om rechtstreeks vanuit de webbrowser conferenties te houden. Deelnemen aan een conferentie zonder in te loggen is op elk moment mogelijk. Tijdens een conferentiegesprek kunnen deelnemers overschakelen op video zonder dat ze een andere vergadering hoeven in te plannen.

 • Gebruikersvriendelijke interface
 • geen extra clients en apps nodig
 • scherm delen en scherm delen
 • online presentaties, afstandsbediening en ondersteuning
 • Delen van bestanden en desktops
 • PowerPoint- en PDF-bestanden uploaden
 • Delen van documenten, polling en chat
 • Smartphone-apps voor ad-hocvergaderingen
 • Video van hoge kwaliteit in realtime via WebRTC
 • Onbeperkt aantal gebruikers

Handige softphone voor Windows en Mac

3CX VOIP-softphones bieden je alle functies van een bureautelefoon vanuit de gebruikersinterface van een pc, laptop of smartphone. Gesprekken kunnen worden gevoerd met de ingebouwde microfoons en luidsprekers van de laptop of PC. Hiermee kun je je gesprekken gemakkelijk beheren op kantoor, onderweg op je laptop of vanuit huis (in het thuiskantoor). Er worden geen extra licentiekosten aangerekend. Je kunt ook rechtstreeks vanuit je CRM-systeem of Microsoft Outlook gesprekken starten. 

3CX WebClient voor Chrome en Firefox

De 3CX Web Client kan worden benaderd door elke extensie via Chrome / Firefox browsers. Dit betekent dat er geen extra software geïnstalleerd hoeft te worden. Vanuit deze ene interface kun je gemakkelijk gesprekken voeren, de status van collega’s bekijken, chatberichten versturen en een videoconferentie houden. Het integreert telefoonfuncties als softphone of als CTI met al je geregistreerde terminals, een wallboard voor wachtrij-displays en een telefooncentrale. 

Het thuiskantoor stelt je voor nieuwe uitdagingen

3CX VoIP Telephony stelt je in staat om samen te werken met je medewerkers en je bedrijf productief te houden. Er is geen behoefte aan een lokale PBX als ze werken vanuit een thuiskantoor of een bijkantoor. De telefoons, webclient, softphones of mobiele apps zijn verbonden met het internet en worden locatieonafhankelijk bediend. Alle interne extensies communiceren gratis met elkaar in heel Europa. Alle werknemers in het thuiskantoor kunnen op elk moment vanuit huis werken met hun pc via de webclient of smartphone-apps.

Beheer eenvoudig alle IP-telefoons en stel snel nieuwe extensies in

Als beheerder van een 3CX Phone System behoud je de volledige controle over alle VoIP-telefoons in je bedrijf. Met de beheerconsole kun je firmware op meerdere telefoons tegelijk bijwerken met slechts een paar klikken. 3CX Phone System controleert of er online-firmware is voor de geselecteerde modellen. 3CX houdt deze lijst bij om je altijd te voorzien van de juiste firmwareversie voor je IP-eindpunt, die is getest en gecertificeerd door 3CX.

Een nieuwe extensie wordt binnen korte tijd in het telefoonsysteem aangemaakt. De 3CX Client (Windows, MacOS, Android, iOS) kan eenvoudig per e-mail naar de werknemer worden gestuurd. De nieuwe uitbreiding is onmiddellijk klaar voor gebruik.

 • Plug-and-play telefooninstallatie
 • Firmware-update van IP-telefoons via 3CX beheerconsole
 • 3CX-geverifieerde interoperabiliteit van nieuwe firmware
 • Op afstand reproviseren en herstarten van telefoons
 • Geavanceerde telefooninstellingen wijzigen via een webgebaseerde gebruikersinterface
 • 3CX clients inzetten via e-mail

Overal en altijd bereikbaar zijn. Dát is wat de huidige maatschappij van mensen vraagt. Met de juiste communicatiemiddelen hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers ook in staat stellen om thuis te werken. Maar liever niet oubollig op een stoffige zolder, nee, zo efficiënt en aangenaam mogelijk.