Sanja Hamelink
Image default
Aanbiedingen

Welke transportbedrijven in Nederland vervoeren binnen de EU?

Als u goederen naar het buitenland wilt laten vervoeren, dan maakt het groot verschil of het om een EU-land gaat of een land dat geen lid is van de Europese Unie. Er gelden dan namelijk aanvullende regels wat betreft de douane. U kunt een beroep doen op een van de vele goede transportbedrijven in Nederland, maar welke moet u in de arm nemen? Er is een bedrijf dat transportdiensten aanbiedt vanuit Nieuw-Vennep. Zij kunnen alles voor u regelen zodat het transport van uw goederen zonder problemen verloopt. Overigens doen ze dat niet alleen voor vervoer over de weg, maar ook voor transport over zee of per vliegtuig.

Internationaal transport is aan regels gebonden

Bij internationaal transport heeft u te maken met regels. Bij de grens moet de douane de lading in een vrachtwagen controleren. De papieren moeten in orde zijn anders mag het transport de grens niet over. U kunt Y&O transportdiensten in Nieuw-Vennep inschakelen om het transport voor u te verzorgen. Voor bestemmingen binnen de EU wordt hiervoor gebruikgemaakt van eigen chauffeurs en vrachtwagens. Voor transport naar landen buiten de EU-grenzen werkt het bedrijf samen met transportbedrijven in Nederland die ervaren zijn met het vervoeren van goederen over de grens. Zo komt uw zending veilig aan in Duitsland, Italië, Zweden, Rusland of een ander land.

Is mijn zending in goede handen?

Het regelen van transport is best spannend. Zeker als het om een kostbare lading gaat. Als u gebruikmaakt van de transportdiensten van dit bedrijf in Nieuw-Vennep dan weet u zeker dat uw goederen in goede handen zijn. Er wordt alles aan gedaan om het vervoer veilig te laten verlopen. Uiteraard wordt er ook voor gewaakt dat uw zending op tijd arriveert. Dankzij de samenwerking met verschillende transportbedrijven in Nederland is er veel mogelijk. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een spoedtransport of bijzonder gekoeld transport.