Sanja Hamelink
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bescherm uw netwerk met de diensten van deze cybersecurity-experts

Hybride werken wordt de laatste jaren steeds populairder. Veel werknemers werken af en toe een dag thuis en bedrijven beschikken tegenwoordig over verschillende vestigingen. Het bedrijfsnetwerk wordt daardoor ook gecompliceerder. In plaats van vaste computers op één locatie, is het mogelijk om op elke tijdstip en op iedere plek in te loggen binnen het netwerk met een laptop of ander device. Dit is aan de ene kant een erg praktische ontwikkeling. Aan de andere kant is het ook een voedingsbodem voor hackers en cybercriminelen, omdat het netwerk steeds kwetsbaarder wordt. Het is daarom belangrijk om regelmatig advies te vragen aan cybersecurity-experts, die een waterdicht bedrijfsnetwerk realiseren.

Een waterdicht netwerk voor uw bedrijf

Rootsec is een dergelijke specialist op het gebied van cybersecurity. Dit bedrijf is gevestigd in Almere en helpt een veilige, digitale werkomgeving te realiseren aan de hand van de expertise van cybersecurity-experts, waardoor hackers en cybercriminelen geen kans hebben. Een datalek, virus of hack kan bedrijfsprocessen namelijk ernstig verstoren. Om uw data te beschermen voert deze specialist een hacktest uit om de kwetsbare plekken binnen uw netwerk bloot te leggen. Vervolgens ontvangt u een rapport met aanbevelingen om uw netwerk goed te beveiligen. De oplossingen van Rootsec zijn daarom gebaseerd op maatwerk. Wilt u een waterdicht bedrijfsnetwerk voor uw eigen ICT-omgeving te optimaliseren? Schakel dan deze specialist in!

Neem contact op met deze expert in cybersecurity

Wilt u gebruikmaken van de diensten van de cybersecurity-experts van Rootsec? Heeft u interesse in de penetratietest of wilt u meer weten over phishing-security? Neem dan contact op met deze specialist om uw aanvraag te bespreken en kijk wat dit bedrijf voor u kan betekenen. Deze organisatie is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Ontdek de klantgerichte service en uitgebreide dienstverlening van deze specialist zelf en zorg voor een veilige, digitale werkomgeving voor uw onderneming!