Sanja Hamelink
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies de beste oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties

Veel bedrijven gebruiken specifieke software. Het kan gaan om het bewaren van klantgegevens of om het verwerken van financiële gegevens. Die data moet veilig zijn en de applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Een oplossing voor bedrijfskritische applicaties is opslag bij een extern databedrijf. Hier wordt een back-up van uw data en ook van de software opgeslagen zodat u hier in alle gevallen op kunt terugvallen. Zo weet u zeker dat uw gegevens niet verloren gaan wanneer er zich een calamiteit voordoet.

Bescherm uw gegevens tegen cyberaanvallen

Bedrijven worden steeds vaker het slachtoffer van cyberaanvallen. Criminelen proberen in uw systeem in te breken om gegevens te stelen. Nog erger is het wanneer uw systemen worden gegijzeld en u alleen weer toegang krijgt als er een grote som losgeld wordt betaald. Met de beste oplossing voor bedrijfskritische applicaties verkleint u dit risico aanzienlijk. Bij FT Systems kunt u uw data veilig laten opslaan. Ook wordt er een logboek bijgehouden van de momenten waarop het systeem wordt geraadpleegd en of er mislukte inlogpogingen zijn. Dit laatste wijst vaak op een poging tot inbraak. U kunt zelf aangeven van welke ontwikkelingen op uw systemen u een notificatie wenst te ontvangen.

Laat u informeren over oplossingen voor veilig dataverkeer

Wilt u weten wat voor uw bedrijf de beste oplossing is voor bedrijfskritische applicaties? Maak dan een afspraak met FT Systems. U vindt de contactgegevens op de website. Hier leest u ook meer over de mogelijkheden die zij bieden om uw software en uw data zo veilig mogelijk te houden. U kunt uw data veilig in de cloud laten opslaan waardoor u niet meer afhankelijk bent van uw eigen systemen om te voorkomen dat uw data verloren gaat. Heeft u een storing dan kan er worden teruggevallen op de back-up en kunt u hopelijk snel weer aan het werk.