Sanja Hamelink
Image default
Beauty en verzorging

COSRX aloe soothing sun cream

Als u van de zon houdt en graag in de zon vertoeft, is het belangrijk dat u uw huid beschermt tegen UV-stralen. De zon is nog steeds de beste bron voor vitamine D, een cruciale vitamine die je lichaam aanmaakt. En calcium, dat helpt om je botten te versterken, wordt ook door de zon aangemaakt. Dus wat is het probleem met al deze zonnige pret? Uw huid produceert deze voordelen door blootstelling aan UV-stralen. Maar als u op die manier te lang in de zon zit, loopt u het risico op versnelde huidveroudering, rimpels en huidkanker. Zonnebrandcrème kan helpen uw huid te beschermen tegen deze effecten.

UV-stralen van de zon kunnen uw huid ernstige schade toebrengen. UV-stralen zijn zelfs de hoofdoorzaak van verreweg de meest voorkomende vorm van kanker in de Verenigde Staten. Door voorzichtig te zijn in de zon, kunt u deze schade voorkomen voordat het begint.

Zonnebrandcrème is bedoeld om uw huid te beschermen. Het kan ook helpen vroegtijdige veroudering te voorkomen en huidkanker te voorkomen. Het is verkrijgbaar in vele vormen, waaronder lotions, sprays en zelfs make-up. De FDA raadt aan dat alle zonnefilters een SPF van minstens 15 hebben om te voorkomen dat UVB-stralen uw huid bereiken en verbranding of huidbeschadiging veroorzaken.

Als het buiten bewolkt is, kan de zon gevaarlijker zijn dan je denkt. 90% van de zonnestralen gaan door witte wolken heen. U kunt dus gemakkelijk verbranden als u zich niet beschermt. Daarom is het belangrijk om zonnebrandcrème te dragen, zelfs als het bewolkt is. Sommige studies hebben zelfs aangetoond dat een gedeeltelijk bewolkte hemel zelfs slechter is voor uw huid. Het “gebroken wolkeneffect” verhoogt het UV-niveau van zonnestralen met 25% wanneer ze door een wolk heen gaan, waardoor ze nog gevaarlijker zijn dan je denkt.

Jezelf beschermen tegen zonneschade hoeft niet zo zwaar te voelen als het dragen van een loden jas. De Koreaanse schoonheidscultuur beschouwt een gladde, dauwfrisse huid als het toppunt van conventionele schoonheid, dus is het logisch dat hun concurrerende schoonheidsmarkt voortdurend innoveert in zonnebrandcrèmeformules om consumenten de bescherming te bieden die ze nodig hebben met de textuur, het gevoel en het draagcomfort die elke make-updragende (of make-up-hatende) persoon zou eisen. Als u gewend bent aan de witte smurrie van de meeste zonnebrandcrèmes die u in veel westerse drogisterijen of schoonheidswinkels vindt, en zelfs de SPF overslaat om uw teint een prettiger gevoel te geven, a) wat doet u dan eigenlijk, en b) koop dan een Koreaanse zonnebrandcrème zoals COSRX aloe soothing sun cream en laat uw zonbescherming op de juiste manier verzorgen.

https://kocosmo.nl/