Sanja Hamelink
Image default
Beauty en verzorging

Spray tan in Hengelo proberen?

Nieuwe Spray tan Hengelo is de snelste manier voor een sunkissed look. Zonder uren in de zon door te brengen of een bronzer aan te brengen, heb je toch een gezond tintje voor dat feestje, die bruiloft of een andere speciale gelegenheid. En hoewel we allemaal vrezen voor die oranje gloed, blijkt een spray tan helemaal niet zo moeilijk. Integendeel, je kan het makkelijk zelf met dit stappenplan.

Spray tan Hengelo: zo werkt het

Om een vlekkeloze spray tan te krijgen is het slim om van tevoren de volgende stappen te ondernemen. Verwijder je deodorant, make-up, parfum en bodylotion. Dit zijn allemaal dingen die vlekken kunnen veroorzaken tijdens spray tan Hengelo. Het is eigenlijk het best om net uit de douche te komen en dan deze producten niet te gebruiken. Zo maak de de kans op vlekken minimaal.  Scheer je ongeveer twee dagen van tevoren. Soms kan spray tan Hengelo irriterend zijn voor de net geschoren huid. Pas ook op met wondjes. Daarnaast is het ook aan te raden voor des spray tan Hengelo je huid goed te scrubben. Op deze manier maak je de kans op vlekken en oneffenheden kleiner.

Nog andere tips

Heb je een behandeling spray tan Hengelo uitgevoerd? Volg dan ook deze tips op. Zo moet je de dag nadat de spray tan Hengelo is aangebracht geen witte of strakke kleding dragen. Kleine beetjes van het product kunnen de eerste dag afgeven op je kleren. Dit kan je er overigens wel makkelijk weer uit wassen. Wacht ook met douchen.. Als je het thuis doet kan je het beste ’s avonds de  spray tan Hengelo opsmeren en ’s nachts terwijl je slaapt in laten trekken. De spray tan Hengelo heeft een ontwikkelingstijd van acht uur, dus dat komt goed uit! Als de ontwikkelingstijd korter is, blijft de spray tan waarschijnlijk minder lang zitten en hoef je er ook niet mee te slapen.Zo kun je het  langst genieten van de bruine gloed.