Sanja Hamelink
Image default
Kinderen

De mooiste kleertjes voor de mooiste mensjes

Onze kleinsten in mooie kleren draperen is een van de leuke dingen van het ouderschap. De lach op hun gezichtjes wanneer ze die stoere broek of glinsterende trui aan mogen doen verwarmt de harten van iedereen om hen heen. Daarom is het een goed idee om de juiste merken voor de kleinen uit te zoeken. Iets waarbij zij zich fijn voelen maar wat ook functioneel blijft. Dit alles tegen een betaalbare prijs en je hebt een blije dreumes en een blije ouder. Een merk wat aan deze eisen voldoet is Quapi. Dit relatief jonge kinderkledingmerk heeft op dit moment meer dan 300 winkels in Nederland en Europa.

 

De wereld van Quapi

Wat is er dan zo bijzonder aan het merk? De naam geeft hierop antwoord. Quapi is namelijk afgeleid van het Spaanse gaupo, quapa, of quapito. Dit betekend knapperd en dat is wat de kleding wil uitstralen. Het Nederlandse merk maakt kleding voor kinderen tot 12 jaar inclusief pasgeboren kinderen. Voor al die kinderen maken ze kleding die vrolijke printjes hebben zodat ze in de hipste mode kunnen spelen. Verder zijn er veel maten beschikbaar. De newborn collectie start met maat 50 en gaat tot 68. Daarna komt de collectie voor mini’s met maat 62 tot 104 en tot slot een collectie voor kids vanaf maat 92 tot 158/164.

 

Kleding in de winkels en kleding in webshops

Naast de fysieke winkels zijn er ook een aantal webshops waar er met gemak gekeken kan worden naar een outfit voor je kind. Kortingen daarop zijn natuurlijk handig. Jouw kinderen groeien namelijk als kool en voor je het weet mag de kleinste weer een nieuwe kledingkast. Dit kan voor de enige druk op de portefeuille zorgen. Gelukkig zijn er genoeg sales en kortingen zoals bij de Quapi sale kinderkleding om deze druk te verlichten. Als je liever merken wilt vergelijken met elkaar kan je het beste naar een kinderkleding webshop gaan. Sites zoals bij Hippe Mensjes hebben alle merken en meer onder een dak waardoor jij met gemak de leukste kinderkleding in huis kan halen.

 

Kleding voor de allerkleinsten

Naast kinderkleding zijn er ook kledinglijnen voor de pasgeboren kindjes. Bij een babykleding webshop kan je al snel de hipste merken in huis halen voor de allerkleinsten. Zo heb je het merk Feetje. Bij dit Nederlandse merk zie je kleding voor de baby’s maar ook voor de prematuren. Met maten die beginnen vanaf 44 krijgen zelfs de kleinsten toegang tot fijne en stijlvolle kleding. Verder kun je bij een dergelijke webshop de oude vertrouwede wafel pyjama halen. Het stof rekt mee met de groei van je kind, hierdoor kan jij en jouw kroost lang genieten van de aankoop. 

 

Stijlvol, duurzaam en betaalbaar

Voor kinderen is het dus niet moeilijk om stijlvolle kleding te kopen die beide betaalbaar en duurzaam zijn. Dit kan bij bestaande merken maar ook bij merken die gespecialiseerd zijn in het vak. Nederland telt een aantal van dat soort merken, waaronder Quapi en Feetje. Zo kan iedereen genieten van goede kleding.