Sanja Hamelink
Image default
Groothandel

Dit bedrijf ontwikkelt uw PET-fles

Wilt u een PET-fles of media-fles laten ontwikkelen? Dan helpt PET Power u verder. Dit bedrijf werkt voor onder andere de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie en heeft ontzettend veel ervaring in het maken van de beste PET-verpakkingen. Door het grote aanbod vindt u altijd datgene wat u zoekt, zonder concessies te moeten doen. U krijgt bij dit bedrijf one-stop-shop service, wat betekent dat u geholpen wordt van ontwerp tot productie. De sluiting, decoratie en sleeves horen daar uiteraard ook bij.

Uw product in de perfecte fles

Wanneer u uw product, zoals reinigingsmiddelen, douchegels of voedingsmiddelen, heeft ontwikkelt tot de perfectie, wilt u dit natuurlijk in de juiste PET-fles verkopen. Het ontwerp van de fles is onwijs belangrijk voor de verkoop. Daarom wilt u dat dit op de juiste manier wordt gedaan, passend bij uw merk. PET Power is dé ervaringsdeskundige op het gebied van PET-flessen. In de online configurator kiest u eenvoudig de fles naar wens. Deze is zeer gemakkelijk te vinden; u kunt namelijk filteren op de branche waarin u werkzaam bent. Maakt u bijvoorbeeld producten voor de persoonlijke hygiëne van mensen? Dan zijn deze flessen heel anders dan bijvoorbeeld de flessen waar voedingsmiddelen in terecht komen. U bekijkt alle mogelijkheden en kiest uw favoriete PET-fles uit via de website.

Uw steriele fles is zo besteld

Wanneer u een media-fles wilt bestellen voor de medische sector moet u allereerst rekening houden met de veiligheid. Een steriele media-fles is een van de belangrijkste eisen wanneer u deze gaat bestellen. PET Power weet dit als geen ander en is dé professional op het gebied van PET- en media-flessen. De flessen worden geproduceerd in een veilige en innovatieve productieomgeving waardoor het besmettingsniveau gecontroleerd blijft. Indien gewenst wordt uw media-fles nog doorgestraald met gammastralen. Dit bedrijf verzekert u constant van de beste kwaliteit en de voldoening aan alle eisen!