Sanja Hamelink
Image default
Mode en Kleding

Fijn een weekend weg. Wat moet je niet vergeten?

Fijn een weekend weg. Wat moet je niet vergeten? 

En dan is eindelijk dat weekendje weg aangebroken. Nu moet je nog bedenken wat je allemaal mee wilt nemen en wat je beslist niet vergeten moet. En dan komt eigenlijk de vraag nog welke tas je mee gaat nemen? Wel eentje die handig in gebruik is natuurlijk. 

Weekendtas voor een weekendje weg?

In ons prachtige Nederland hebben we best vaak regen. Als je dan een weekendje weg gaat is er een grote kans op regen. Wanneer je dan alles in een tas hebt wil je graag dat dit ook droog blijft als je wel met je tas door de regen moet. Wanneer je dan een rains weekendtas neemt dan ben je in elk geval er van verzekerd dat alles in de tas droog blijft omdat ze waterdicht zijn. En de weekendtas is ruim genoeg om daar alles in te stoppen wat je mee moet nemen. Zo heb je voldoende ruimte om niets te vergeten. 

Wil je een mooi setje aan tassen meenemen kan je overwegen om een heuptasje mee te nemen van Rains zodat je daar alles in kan doen wat je nodig hebt als je er een dagje op uit gaat. 

Wat voor tas kan je overal bij combineren?

Wanneer je graag een tas wilt hebben die je een beetje overal bij kan combineren dan kan je eens denken aan een ted baker tas zwart. Een zwarte tas is natuurlijk altijd goed te combineren bij haast alle kleding. Wanneer je een ted baker tas neemt weet je in elk geval dat er gegaan wordt voor duurzaamheid en dat je een tas hebt met een geweldige uitstraling. Een zwarte tas van Ted Baker is de Soocon-shopper. Deze is diep, diep zwart en eigenlijk ook een mooie eyecatcher. Deze tas heeft een minimalistisch ontwerp maar wel een chique uitstraling. De merknaam staat altijd zichtbaar op de tas. 

Een cowboysbag mee nemen op een weekendje weg 

Wanneer je een weekendje weg gaat kan je overwegen om een cowboybag mee te nemen. Deze is er in verschillende modellen zoals een handtas, luiertas, rugzak, laptoptas, schooltas, weekendtassen maar ook een bijpassende portemonnee is één van de mogelijkheden. De cowboysbag is multifunctioneel en heeft als kenmerk de voor- en zijvakken. Daardoor is de combinatie van kwaliteit en stijl erg goed. Met deze tas ben je verzekerd van een goede tas die niet echt duur is.