Sanja Hamelink
Image default
Mode en Kleding

Waarom zou je een softshell werkjas dragen?

Waarom zou je een softshell werkjas dragen?

Er zijn veel werkjassen verkrijgbaar met verschillende eigenschappen. Om uw veiligheid, zichtbaarheid, warmte en waterafstotende eigenschappen te garanderen, is het belangrijk de beste werkjas voor u te kiezen. Een goed voorbeeld is een softshell werkjas. Softshell heeft verschillende voordelen die hieronder worden besproken.

Wat is een Softshell werkjas?

De Softshell werkjas is gemaakt van meerdere lagen stof, waaronder polyester. De buitenste laag stoot water af en de middelste laag is ademend. De binnenlaag werkt isolerend en voelt heerlijk zacht, warm en comfortabel aan. Hij kan meerdere uren gedragen worden tijdens al uw werkactiviteiten. De softshell werkjas is een perfecte keuze voor het koude seizoen. Hij houdt u warm zonder oververhitting. De beste softshell werkjassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Er worden echter ook synthetische materialen gebruikt, omdat die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Softshell in de winter

Tijdens de winter is het belangrijk dat uw lichaam goed warm wordt. Over het algemeen zijn de softshell jassen te verkrijgen in verschillende diktes en laagjes. Daarom ziet u vaak dat deze jassen door het hele jaar heen worden gedragen. Winter softshell jassen bestaan normaliter uit dikkere lagen met extra isolatie. Dit zorgt ervoor dat de kou buiten de jas blijft, maar alsnog ademend van binnen. Ook bevatten deze jassen een winddichte eigenschap, hierdoor hebben mensen ook geen last van de koude gure wind.

Waterdichte softshell winterjassen

We zien vaak dat een softshell werkjas die waterdicht is, een hele goede balans biedt tijdens het werken. Vochtigheid en nattigheid wordt echt goed tegengehouden en de jas blijft ademend. Enerzijds kan het water niet in de jas komen en anderzijds zal het vocht bij het zweten goed ontsnappen. Een softshell jas kan ook uren lang gedragen worden, omdat hij niet zwaar aanvoelt en dus erg comfortabel is om mee te werken. Deze jassen zijn super flexibel en ideaal voor diverse werkzaamheden in de buitenlucht.