Sanja Hamelink
Image default
Groothandel

Van bouwmaterialen tot tegels: dit bedrijf heeft het allemaal

Van Noort BV in Zuidland, nabij Rotterdam, is dé winkel voor al uw benodigdheden wanneer u gaat bouwen of verbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een grote hoeveelheid tegels in alle soorten en maten, maar ook bouwmaterialen van kozijnen tot ijzerwaren. U vindt bij dit bedrijf alles onder een dak, wel zo gemakkelijk wanneer u al genoeg tijd kwijt bent aan uw bouwproject. Zo rijdt u niet van de ene winkel naar de andere en kunt u direct alles in een keer aankopen. De bouwmarkt, showroom en winkel vindt u in Zuidland. Dit is op een ongeveer een half uurtje rijden vanaf Rotterdam. Ze zijn eenvoudig te bereiken dus!

Koop uw benodigdheden tegen scherpe prijzen

Of u nu de winkel binnen wandelt voor bouwmaterialen, tegels of tuinmaterialen, alle artikelen zijn ontzettend scherp geprijsd. Een verbouwing is al duur genoeg, dus dan is het wel erg lekker als u kunt besparen op kosten zoals bouwmaterialen of tegels. Bekijk het grote aanbod in de winkel of doe alvast inspiratie op via de website. Daar bekijkt u bijvoorbeeld via de Tegelviewer hoe diverse tegels met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit programma is heel gemakkelijk in gebruik. U kiest bijvoorbeeld voor een keuken en kiest onder andere de grootte, kleur en vorm van uw gewenste tegels. Zo ziet u direct wat mooi en minder mooi bij elkaar past.

Ontdek de website van dit bedrijf

Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod maar heeft u niet direct tijd om naar Zuidland te gaan om Van Noort BV te bezoeken? Bekijk dan alvast de overzichtelijke website. Hier vormt u een goed beeld van welke bouwmaterialen er bijvoorbeeld verkocht worden. Heeft u wel tijd om uw aankopen direct in de winkel te doen? Dan profiteert u van levering door het hele land. Dit is ideaal wanneer u een relatief kleine auto heeft, maar wel veel grote aankopen doet.