Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Aparte schoenen bij Shoelia

Bij Shoelia vindt u unieke en kleurrijke schoenen van het Spaanse merk Pepe Milan. De schoenen zijn exclusief en handgemaakt! Voor iedereen die niet houdt van standaard schoenen, hebben wij bijzondere schoenen met bloemenprints, dierenprints en felle kleuren. Daarnaast kunt u bij ons zelfs uw eigen schoenen ontwerpen! 

Uniek en apart

Onze exclusieve schoenen worden met zorg, passie en liefde uitgezocht. We hebben een grote verscheidenheid aan aparte en unieke schoenen, allemaal handgemaakt. De schoenen worden vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand zacht geiten- en kalfsleer. De soepel vallende schoen heeft een fijne pasvorm, waardoor deze comfortabel draagt. Ziet u in ons assortiment echter toch nog niet die ene kleurrijke en aparte schoen waar u naar op zoek bent, ontwerp dan uw eigen schoen! Dit is bijvoorbeeld leuk voor uw trouwdag, maar ook om bijvoorbeeld reclame te maken voor uw bedrijf. Schoenen in uw huisstijlkleuren of met uw eigen logo, het is allemaal mogelijk! 

Pepe Milan

Pepe Milan is een van oorsprong Spaans merk, ontstaan in de plaats Almansa. Het merk heeft als belangrijkste waarde comfort en wordt vervaardigd met liefde en door echt vakmanschap. Op dit moment is het familiebedrijf in handen van de derde generatie schoenmakers. Nog steeds worden de schoenen met dezelfde toewijding en liefde gemaakt als in het begin. Oog voor detail, inspirerende kleurrijke schoenen en constant in beweging, dat is het merk Pepe Milan. 

Over Shoelia

Shoelia werkt samen met het Spaanse schoenenmerk Pepe Milan, omdat dit merk perfect aansloot bij de visie van de oprichters van Shoelia. Bijzondere, unieke en kleurrijke schoenen zijn niet zo gemakkelijk te vinden. Dat is dan ook precies de reden dat Shoelia is opgericht. Handgemaakte kwaliteitsschoenen in een bijzondere print, uitvoering of kleur, dat wilt u toch ook? Op dit moment bent u in Veenendaal van harte welkom om onze collectie te komen bewonderen. Deze collectie is erg uitgebreid en wisselt ook nog eens elke maand. Wilt u echt unieke schoenen? Stel ze dan zelf samen! Maak dan vooral een afspraak via onze website, samen gaan wij graag het creatieve proces aan om u optimaal te adviseren en een unieke schoen te ontwerpen.