Sanja Hamelink
Image default
Auto's en Motoren

Optimaal comfort in uw auto met een SPAL-ventilator

Met een SPAL-ventilator aan boord heeft u onder alle omstandigheden comfort in uw auto. Als de auto lang in de zon heeft gestaan kan de temperatuur binnen snel oplopen. Soms zelfs zo hoog dat u het stuur maar amper kunt vasthouden. Natuurlijk is het altijd aan te raden om de auto als het even kan in de schaduw te zetten, maar dat is nu eenmaal niet altijd mogelijk. Door uw auto te laten uitrusten met een goede ventilator, zoals een SPAL-ventilator, door de specialisten van RDN, kunt u onder alle omstandigheden met de auto op pad zonder dat u en uw passagiers peentjes zweten.

Welke ventilator past in mijn type auto?

Als u plannen heeft om een SPAL-ventilator te laten inbouwen dan is het belangrijk om te weten welk model het best past. Dat wordt duidelijk als de beschikbare ruimte onder de motorkap wordt opgemeten. Als u nog meer comfort wilt, dan kiest u voor een aircosysteem. De condensor van de airco zorgt ervoor dat de temperatuur in de auto altijd op hetzelfde niveau blijft. Nadeel is wel dat de condensor van een airco defect kan raken, waardoor de airco niet meer goed werkt. De condensor van de airco moet daarom bij voorkeur jaarlijks worden nagekeken, wat de specialisten van RDN uit Noord-Brabant graag voor u doen.

Hier kunt u terecht voor een goede ventilator of airco voor uw auto

Als u een SPAL-ventilator wilt laten monteren of als u de condensor van uw airco wilt laten nakijken, maak dan een afspraak bij RDN in Noord-Brabant. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met beide accessoires voor uw auto. Het maakt daarbij niet uit welk merk en welk type auto u rijdt. U kunt telefonisch een afspraak maken zodat u zeker weet dat er een monteur tijd voor u heeft. Ook als u advies wilt ontvangen over welke SPAL-ventilator geschikt is of voor welke condensor van de airco in Noord-Brabant de specialisten aanraden om te kiezen, rekent u op het vakmanschap van dit bedrijf.