Sanja Hamelink
Image default
Auto's en Motoren

Waarom kiezen voor een tweedehands Volkswagen Up?

De tweedehands Volkswagen Up is zeer in trek bij veel autorijders. Dit komt doordat de auto erg zuinig is en van het betrouwbare merk Volkswagen is. Dit Duitse merk zorgt altijd voor hoge kwaliteit auto’s, daarnaast hebben deze auto’s de beschikking over een sterke motor. De Volkswagen Up is een vrij kleine auto en heeft 3 deuren. Deze auto is daarom ook niet echt geschikt als familie auto. De auto is vrij compact en rijdt fijn, verder heeft de auto een stabiele wegligging. Mocht jij deze auto aan willen schaffen, maar heb jij niet veel budget? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om deze auto tweedehands aan te schaffen. Deze auto gaat over het algemeen erg lang mee en daarom is ook een tweedehands variant betrouwbaar.

Deze auto is alleen te verkrijgen als benzineauto, je kunt wel kiezen uit een automaat en een handgeschakelde variant. Verder heeft deze auto ook de nodige opties. Denk hierbij aan stoelverwarming, Bluetooth en een airco. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van opties waaruit je kunt kiezen. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van Volkswagen. Hier vind je veel leuke informatie en foto’s van zowel het exterieur als het interieur. 

Waarom is private lease handig

Private lease is tegenwoordig in trek, dit komt doordat je niet in een keer veel geld kwijt bent aan een auto. Voordelen van private lease zijn dat je iedere maand een kleiner bedrag kwijt bent aan de auto. Wanneer je kiest voor private lease, dan ben is de auto ook meteen verzekerd, tevens zit het onderhoud hier ook bij in. Eigenlijk zorgt een leasemaatschappij ervoor dat jij zelf nergens meer aan hoeft te denken. Het enige dat jij hoeft te doen is netjes rijden en betalen.