Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Verschillende soorten vacatures

Sinds de corona-crisis is het zoeken van een baan niet meer zo makkelijk als voorheen. Economen verwachtten en grote recessie, waarbij veel mensen ontslagen zullen worden en waarbij zelfstandig ondernemers het nog lastig gaan krijgen. Vandaag de dag horen we al veel berichten over horeca bedrijven die failliet zijn gegaan of eventueel failliet kunnen gaan. Voor zelfstandige ondernemers is het deze periode billen knijpen, want het gaat erg spannend worden of zij de crisis wel gaan overleven. Aangezien er veel mensen worden ontslagen, is het al helemaal niet makkelijk om een baan te vinden maar onmogelijk is het natuurlijk nooit. 

 

Er zijn niet overal problemen binnen het bedrijf, sommige bedrijven profiteren juist van zo’n crisis en gaan enorm veel spullen verkopen. Denk aan electronica bedrijven die enorm veel laptops en playstations verkochten. Daarnaast kunnen mensen die geen baan meer hebben enorm in de schulden raken vanwege een gebrek aan inkomen. Anderen kunnen daar juist weer op inhaken door te solliciteren op de vacature schuldhulpverlener . Zij helpen mensen die op dat moment in de schulden zitten. Hun doel is om degene die in de schulden zitten er weer uit te helpen op alle mogelijke manieren. 

 

Heb jij nou heel helemaal geen interesse in de vacature schuldhulpverlener, maar vind je het erg leuk om je bezig te houden met het verlenen van hulp op verschillende soorten gebieden? Dan is de vacature wmo consulent wellicht iets voor jou! Met deze baan speel je in op het brede zorgveld en is het de bedoeling om goed samen te werken met beide partijen om de benodigde zorg te kunnen bereiken. De zorg die je levert kan heel breed zijn. Denk aan jeugd hulpverlening, beschermd wonen etc. De insteek is om mensen zo lang thuis te laten wonen. Als WMO consulent denk je altijd in oplossingen. 

 

http://professionalpartners.nl/