Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

3 Tips voor het verkopen van je huis

Is het eindelijk zo ver en ga je de stap nemen om je huis te verkopen in Rosmalen? Misschien heb je wel je droomhuis al gevonden of is het gewoon écht tijd om de stap te zetten. Wat de reden ook is, je wilt wel dat je huis snel en voor een goede prijs verkocht wordt. In deze blog geven we je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je huis goed verkoopt. Bekijk deze tips voordat je je huis verkopen in Rosmalen!

Opruimen

Je wilt dat je huis er tip top uitziet voor de bezichtigingen. Dat houdt in dat je moet gaan opruimen. Je wilt niet dat je huis er onpersoonlijk uitziet, maar je wilt wel dat de potentiële kopers kunnen zien met welke ruimte ze te maken hebben.

Zorg er daarom voor dat grote meubels die de ruimte klein laten lijken weggaan of omgeruild worden voor kleinere meubels. Overtollige spullen kunnen nu het beste worden verkocht, gedoneerd of weggegeven.

Afwerking

Als je een huis gaat kopen wil je niet dat er overal nog gaten in de muur zijn of onafgewerkte details. Deze aanpassingen zijn niet duur en snel gemaakt. Voer deze reparaties nu uit om je huis op zijn best te laten uitzien.

Grote verbouwingen zoals een nieuwe keuken zijn waarschijnlijk beter om aan de koper over te laten.

Makelaar

Je gaat je huis verkopen in Rosmalen, dat betekent dat je het beste een makelaar uit de omgeving van Rosmalen kunt inschakelen. Er zijn echter enkele punten waar je op moet letten bij het kiezen van een makelaar:

–          Wat voor soort huizen verkoopt de makelaar? Let erop dat de makelaar soortgelijke woningen als die van jou verkoopt. Een makelaar dat vooral boerderijen aanbiedt heeft waarschijnlijk minder bereik als het aankomt op een rijtjeswoning

–          Hoelang staan de advertenties gemiddeld online? Bekijk hoe oud de advertenties zijn, zo kun je een indicatie krijgen van hoe snel de makelaar je woning kan verkopen en hoe de makelaar te werk gaat

–          Hoe zijn de foto’s? Staan er foto’s op de advertenties die duidelijk al ouder zijn? Je kunt bijvoorbeeld zien dat de bladeren van de bomen zijn gevallen of het juist hoogzomer is? Dat laat zien dat de makelaar de woningen niet snel verkoopt en de foto’s niet update

https://www.viermakelaars.nl/huis-verkopen-rosmalen/