Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Het perfecte kraamcadeau vinden doe je zo

Het krijgen van een kindje is een heel bijzonder moment, dat vaak ook de start is van een nieuw hoofdstuk voor de ouders. Aan hen wil je dan ook het mooiste, meest bijzondere en originele cadeau geven. Natuurlijk wil je aan je vriendin of zus een geweldig cadeau geven, waar nog vaak over gepraat zal worden. Je wil immers met een cadeau zeggen: Welkom op de wereld. Of je nu een kraamcadeau met naam geeft of een echt herinneringscadeau, wij geven je de leukste ideeën. Met deze ideeën geef jij hét perfecte kraamcadeau aan de kersverse ouders.

Waar moet het cadeau aan voldoen?

De cadeaus die ouders het liefst ontvangen zijn herinneringscadeaus, nuttige cadeaus en tegenwoordig cadeaus die ouders zelf kunnen uitkiezen. Tegenwoordig maken veel ouders een lijstje waarop zij cadeautips plaatsen. Zo geef je écht iets wat de ouders willen. Wanneer je het verrassingselement wil bewaren kun je zelf op zoek gaan naar een passend cadeau.

Herinneringscadeau

Als herinneringscadeau kun je denken aan een naamarmbandje met daarop de geboortedatum, een gipsafdruksetje voor handjes en voetjes of een newborn fotoshoot. Het kraamcadeau met naam, zoals het armbandje, klinkt cliché maar het zijn wel de herinneringen die bewaard blijven. Daarbij is het ook mooi om te zien dat je kind op een latere leeftijd kan zien, hoe kleine polsen hij of zij wel niet had.

Nuttige cadeaus

Als ouder zul je te maken krijgen met veel spullen die je nodig gaat hebben om je kindje te verzorgen. Hierbij staan natuurlijk met stipt op 1 de luiers. Deze zijn erg duur en het is dus vooral een nuttig cadeau. Hierbij zijn de luiertaarten erg bekend, die makkelijk zelf te maken zijn. Zo kun je deze ook omzetten in een kraamcadeau met naam, door een luiertaart te maken met daarop de naam van het kindje. Andere nuttige cadeaus zijn verzorgingsproducten, zoals badschuim, slabbetjes en rompertjes. Ook maak je ouders blij met waardebonnen, die je ook zelf kunt verzinnen: denk aan een oppas strippenkaart.

https://www.freubelshoponline.nl/