Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

De diensten van een stomerij

Veel mensen weten wat een stomerij is , maar niet wat ze eigenlijk allemaal doen. Het hoofddoel van een stomerij is om artikelen te stomen. Dus ze kunnen ervoor zorgen dat kledingstukken schoon worden gemaakt maar ook andere soorten artikelen. Dit doen ze met speciale reinigingsmethodes.

Ongelukken zitten in een kleine hoek,  daarom bieden sommige stomerijen ook een brandvertragende coating aan. Als er brand ontstaat in een huis kan de brandvertragende coating de schade beperken. Zij kunnen dit op verschillende soorten textiel artikelen aanbrengen met een brandvertragende spray. Dit kan ook worden toegepast op bedrijfskleding. Dit kan veel mensen een geruststellende gevoel geven omdat ze toch extra worden beschermt hiermee. Ook bieden verschillende bedrijven een strijkservice aan. U kunt dan uw overhemden laten wassen bij de stomerij en vervolgens kunnen zij deze strijken. Als u zelf witte of gekleurde overhemden wast kunnen deze verkleuren of vervagen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Bij verschillende stomerijen kunnen bijvoorbeeld overhemden op een professionele manier gewassen en gestreken worden.

Het bedrijf StomerijPanda.nl biedt verschillende services aan zoals de breng en ophaal service. Als klanten geen tijd hebben om hun artikel te brengen of op te halen kunnen zij ervoor zorgen dat het wordt opgehaald en gebracht. Dit is zeer handig, vooral van mensen die geen tijd hebben om hun artikelen te brengen. Hierbij kunt u denken aan een speciale gelegenheid zoals een bruiloft. Tijdens het organiseren van een bruiloft en de grote dag komen veel mensen in tijdsnood. Dus een ophaal en breng service is hiervoor ideaal. Ook kan Stomerij Panda  kleine reparaties aanbrengen aan artikelen. Denk hierbij aan een scheur in de broek of in de jas. Stomerij Panda is de eerste stomerij in Nederland die gebruik maakt van het milieuvriendelijke reinigingsproces GreenEarth Cleaning met licentie. Zij  gebruiken reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn met pure vloeibare siliconen die geurloos en zacht zijn en natuurlijke elementen bevatten. dit betekent dus ook dat zij geen gebruik maken van gevaarlijke chemische stoffen. Stomerij Panda heeft verschillende locaties zoals stomerij Leidschendam.

http://www.stomerijpanda.nl/