Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

De samenstelling van je eigen kozijn

De volgende situatie zou voor kunnen komen: je kozijn er is erg beschadigd. Je hebt een compleet nieuw kozijn nodig. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw kozijn zal je merken dat een kozijn aan verschillende eisen moet voldoen.

 

Eisen

Zo heeft de binnenrand bijvoorbeeld een andere afmeting dan de buitenrand. Het kan ook zo zijn dat je een kiepraam wilt, vanwege het grote aantal voordelen dat een kiepraam heeft. Waar vind je nou een bedrijf wat gespecialiseerd is in kozijnen? En kan deze specialist voldoen aan al mijn voordelen zonder dat ik daarbij blut raak? Een bepaalde site weet wel waar jij als consument last van hebt. Daarom heeft het bedrijf een configurator ontwikkeld waarmee je een kozijn kunt samenstellen zoals jij het kozijn in gedachten hebt.

 

Configurator

De configurator van het bedrijf is niet alleen te gebruiken voor het samenstellen van kunststof kozijnen. Het kan ook worden toegepast op terrasdeuren, achterdeuren en voordeuren. Hiermee heb je gelijk een kozijn of deur. Je hebt ook gelijk een prijs. Op deze wijze kun je het heft in eigen handen nemen. Jij creëert jouw eigen ideale kozijnen. Vervolgens kun je de kozijnen kopen. Het kan zo zijn dat je wilt dat het kozijn uit meerdere delen bestaat. Het kan ook dat je een onderlicht of/en bovenlicht wilt. Een bijzondere vorm zoals een afronding naar rechts of links, of een ronde vorm zijn ook opties. Of wens je een kleur die specifiek is? Het bedrijf maakt het allemaal mogelijk. De medewerkers zullen met je meedenken, mocht je er zelf niet uitkomen.

 

Service

Je ziet het vast al voor je hoe jij je eigen kozijn samenstelt. Wanneer jij erg specifieke wensen hebt betreft deuren en kozijnen, hoef je niet langer te wachten en kun je gelijk beginnen met creëren. Je kunt zelf bepalen hoe duur de prijs van jouw kozijn gaat zijn. Als je klaar bent kun je het kozijn op maat bestellen. Het bedrijf is vanaf dat moment verantwoordelijk om het in orde te maken. Klant is koning! Het bedrijf zal de consument graag helpen en meedenken over de mogelijkheden die er zijn.

http://directeenkozijn.nl