Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Zomer 2021: geniet van de Nederlandse kust

Zomer 2021: geniet van de Nederlandse kust

De mooiste Europese stranden vind je ongetwijfeld in de Franse of Turkse Riviera. Of wat dacht je van de Spaanse Costa’s en de prachtige kustlijn van Kroatië. Grote kans dat je dit jaar niet verder komt dan wegdromen naar die mooie bestemmingen. Mocht je komende zomer nog niet ingeënt zijn tegen het Corona virus en wil je daardoor het liefst op vakantie in eigen land? Dan zijn er gelukkig genoeg badplaatsen te vinden om heerlijk te vertoeven in ons kikkerlandje.

Het mooie strand achter de duinen

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag. Dit bekende vissersplaats is zomers enorm populair bij zonaanbidders uit het hele land. Zorg ervoor dat je minimaal 5 dagen verblijft in de Haagse badplaats. In de omgeving is namelijk heel veel te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje de bezienswaardigheden van Den Haag ontdekken. Als je de stad met de auto wil ontdekken, vergeet dan niet je achteruitkijkcamerate installeren. Het kan in de binnenstad erg druk zijn. De camera helpt je om het verkeer goed in zicht te houden en daarmee incidenten te voorkomen.

 

Amsterdam at the beach

Een andere leuke optie is om de Nederlandse hoofdstad Amsterdam te combineren met het prachtige strand van Zandvoort. Naast vele hippe strandtenten beschikt deze badplaats ook over adembenemende duinen en een nationale park.

 

Het zonnigste strand van Nederland

In Zeeland bevindt zich het grote strand van Renesse. Deze badplaats telt de meeste zonuren van Nederland. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een warme bestemming met veel zonzekerheid. In Renesse vind je ook veel leuke uitgaansgelegenheden, veel natuur en een groot aanbod aan winkels.

 

De kans dat je deze zomer kan gaan genieten van tropische stranden van andere Europese landen is erg klein. Althans, als je tegen die tijd nog niet ingeënt bent en daardoor liever dichtbij huis wil blijven wel. Gelukkig beschikt Nederland over een hoop prachtige badplaatsen. Houdt er wel rekening mee dat ook de Nederlandse stranden druk bezocht worden in de zomer. Daarom hebben veel auto’s achteruitrijcameras.

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/