Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Welke Tablethouder voor uw iPad Pro?

Wat is de beste tablethouder voor uw iPad? En welke verschillende soorten tablethouders zijn er allemaal? Wanneer gebruik uw welke soort? In dit artikel leggen we het allemaal uit. Lees verder en kom erachter wat voor jou de beste iPad houder is. 

Beste iPad Pro wandhouders

Wandhouders worden gebruikt om uw iPad aan een wand te bevestigen. Muurbevestigingen zijn erg populair op plekken met een semi permanente plaatsing zoals een winkel, showroom of ander verkooppunt. 

 1. Durable Universele iPad wandhouder (Vanaf € 49,-)
 2. Maclocks Magnetix Wall Mount (€ 179,-)
 3. Basalte Eve Wandhouder (Vanaf € 399,-)

Beste iPad Pro tafelstandaards

Tafelstandaards komen het best tot hun recht als ze op een bureau of balie gebruikt worden. Door de tablet in de tafelstandaard te plaatsen kan deze door één of meerdere personen tegelijk gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een adviesgesprek om samen met een klant bepaalde informatie te delen. Specifieke tafelstandaarden hebben de mogelijkheid om de gefixeerde tablet in meerdere hoeken te draaien. Zo kan de tablet niet alleen horizontaal draaien maar ook in bepaalde hoeken. 

 1. Durable Universele tafelstandaard (Vanaf € 79,-)
 2. Tabboy XL anti-diefstal tafelstandaard (Vanaf € 109,-)
 3. Maclocks Magnetix Counter Stand (Vanaf € 239,-)

Beste iPad Pro vloerstandaards

Vloerstandaards worden veelal ingezet in openbare ruimten met voetverkeer. Denk hierbij aan beurzen, markten, conventies en andere grootschalige bijeenkomsten. De gefixeerde tablet kan vanuit de vloerstandaard zowel fungeren als eenwegs communicatiekanaal als interactief device, bijvoorbeeld om de juiste voor data lead generatie te laten invoeren door de gebruiker. 

 1. Durable Universele vloerstandaard voor tablets (Vanaf € 149,-)
 2. Tabboy XL-T vloerstandaard voor tablets (Vanaf € 199,-)
 3. Maclocks Cling Rise Tablet Stand (Vanaf € 578,-)

Beste iPad Pro beschermhoezen

Beschermhoezen en cases voor een iPad Pro bieden de geplaatste tablet bescherming. Welke bescherming de case kan bieden is afhankelijk van het type en de uitvoering. 

Zo zijn er iPad Pro beschermhoezen die alleen tegen kras- en valschade beschermen, dit zijn de meest basic beschermcases. Veel van deze cases vallen in de budget categorie. 

Waterdichte beschermhoezen voor de iPad Pro zijn verkrijgbaar in twee gradaties, namelijk spatwaterdicht en volledig waterdicht. Spatwaterdichte cases beschermen alleen tegen spatwater zoals een lichte regenbui. Volledig waterdichte beschermhoezen kunnen ook onderwater gebruikt worden. 

Afwerkingsniveau is een tweede eigenschap waarop iPad Pro cases ingedeeld kunnen worden. Zo zijn de instapmodellen meestal gemaakt van een relatief dun kunststof omhulsel terwijl premium modellen van hoogwaardige materialen gemaakt zijn. De afwerking geeft elk product een eigen uitstraling. Vooral bij premium beschermhoesjes kan uitstraling een belangrijke factor zijn. 

 1. Rugged case voor iPad Pro (Vanaf € 39,95)
 2. Tough-Pac case voor iPad Pro (Vanaf € 189,-)
 3. The Joy Factory aXtion Bold MP MagConnect (Vanaf € 69,95)

iPad houder kopen

Online een tablethouder voor de iPad Pro kopen kan makkelijk, veilig en snel op Tabletsolution.nl. Tabletsolution is de specialist voor zakelijke iPad en tablet gebruikers. Voor zakelijke afnemers is de showroom in Zeewolde op afspraak geopend waar eigenaar Wim Krijnen u voorziet van persoonlijk advies op het gebied van zakelijke tablet en iPad oplossingen.