Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Wonen in Den Haag

Den Haag, oftewel ‘s-Gravenhage, is de op twee na grootste gemeente van Nederland. De hoofdstad van provincie Zuid-Holland, met maar liefst 552,995 inwoners. Alleen Amsterdam en Rotterdam zijn grotere gemeentes. Al met al een stad waar je best u tegen kunt zeggen en waar ook genoeg te doen is. Wil jij misschien wonen in Den Haag en wil je vast genieten van wat er zoal te doen is? Check dan deze tips!

Vertier in eigen stad

Als je in Den Haag woont dan hoef je niet ver weg. Heerlijk naar Avonturia de Vogelkelder, Duinrell, het Omniversum, Vlinders aan de Vliet, Madurodam en Sea Life Scheveningen. Het kan allemaal. Daarnaast is Den Haag natuurlijk een mooie politiek bewogen stad waar genoeg te zien is op het gebied van cultuur. Er zijn diverse musea in Den Haag. Den Haag is een bijzonder stad die je ook niet zo direct met andere steden kunt vergelijken. Niet alleen de fijne ligging aan het strand is prettig. Het is ook de stad waar de regering zetelt. Bovendien is het de woonplaats van onze koninklijke familie.

Wonen

Ook in Den Haag zijn er zowel huurwoningen als koopwoningen. Zoek je een huurwoning? Dan kun je terecht bij meerder woningcorporaties voor een bijzonder goed woningaanbod. Bij Woonnet Haaglanden zie je bijvoorbeeld een woningaanbod van maar liefst 19 woningcorporaties bij elkaar.

Container huren Den Haag

Den Haag houdt de stad graag schoon. Ga daarom een container huren in Den Haag, als je je woning eerst gaat verbouwen voordat je erin gaat wonen. Wel zo fijn voor de buurt. Je kun een container huren in Den Haag voor bijvoorbeeld bouwafval, maar je kunt ook een container huren in Den Haag voor houtafval. Het is maar net wat je natuurlijk nodig hebt. Tip: schrijf je op tijd in bij de gemeente. Dat kan namelijk al zo’n vier weken voor de verhuizing en dan hoef je dat niet te doen als je midden in de verhuizing zit.

https://afvalcontainerszuidholland.nl/container-huren-den-haag/