Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Alleen de beste woningfotografie regelen voor het bedrijf

In de huizenmarkt is het van belang dat je goede woningfotografie toepast, anders kun je helemaal niks verkopen aan je publiek. Helaas ging mij fotograaf die al jaren bij ons in dienst is met pensioen en moesten wij op zoek naar iemand anders die ook mooie woningfotografie foto’s kon maken van huizen. Bovendien wilden wij heel graag gaan experimenteren met video’s en drones. Daarom zochten we iemand die foto’s en video’s kan maken op hoog niveau.

Woningfotografie vinden voor onze eigen makelaardij

We hadden wel een beetje haast met het zoeken naar een fotograaf die woningfotografie deed, omdat we natuurlijk onze klanten moesten behouden en meer huizen op Funda willen zetten om deze aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Gelukkig kende een collega van de makelaardij iemand waarmee hij op school heeft gezeten en die veel met fotografie deed. Hij had ook nog eens de website van deze persoon dus we zijn hem meteen gaan op zoeken. Toen we de website en het portfolio bekeken, wisten we meteen dat we goed zaten. We namen contact op met deze persoon voor een kennismakingsgesprek en om te kijken wat hij precies voor ons kon betekenen. 

Prachtige shots en meer!

Tijdens de kennismaking had deze persoon nog recent werk meegenomen om te laten zien wat hij allemaal in huis had. Toen ik zag dat dit allemaal video’s waren met prachtige shots en zelfs met drones wist ik het zeker, deze persoon moet ons komen helpen. Na een goed overleggen zijn we tot een overeenkomst gekomen en zijn we een samenwerking aangegaan. We hebben al een paar huizen nu door Vastgoedfotovideo.nl laten doen en iedereen vindt ze prachtig en mooi eruit zien. We krijgen veel complimenten dat het huis zo goed op de foto of video is gebracht. 

Bezoek de website

Bent u ook op zoek naar een fotograaf die gespecialiseerd is in woningfotografie? Neem dan eens een kijkje op de website van Vastgoedfotovideo.nl voor meer informatie over alle soorten foto’s zij maken en doen voor een goede prijs. Bovendien kun je ook op de site vinden wat voor projecten zij al hebben gedaan.