Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Anderen manieren om borsten te vergroten

Een borstvergroting hoeft niet altijd door middel van een operatie te gaan. Bij sommige vrouwen werken ook andere manieren. Die zal ik in dit artikel onder andere beschrijven.

Oefeningen kunnen een goede methode zijn om grotere borsten te krijgen. Sporten als zwemmen, fitnessen of roeien zijn goede keuzes om een borstvergroting te bewerkstelligen op een natuurlijke manier. Ook het doen van oefeningen met halters doen je borsten aan kracht winnen. Wel is het belangrijk om deze sporten en oefeningen te combineren met een gezonde en gebalanceerde voeding. Dit om de ophoping van vet te voorkomen.
Een andere manier die bij sommigen uitkomst biedt is het gebruik van verstevigende crèmes. Dit zijn geen wondermiddelen, maar ze kunnen de borsten wel steviger maken en het gebied rond de borst verjongen.
Een klassieke manier om je borsten visueel groter te maken zijn push-up bh’s. Hoewel dit je borsten niet echt vergroot, kan je er wel een significant visueel verschil mee maken.

Maar de beste manier is toch wel een borstvergroting door middel van een chirurgische operatie. Hiermee weet je zeker dat je resultaat zult zien. In een recent onderzoek is aangetoond dat 97% van de vrouwen die een borstvergroting heeft laten doen tevreden is. Slechts 3% is dus ontevreden en vaak komt dit dan doordat ze ergens een goedkope vergroting hebben laten uitvoeren bij een niet erkende kliniek. Faceland is kliniek die wel erkend is en bovendien een hoge cliënttevredenheid garandeert. Ze gebruiken de veiligste implantaten die er bestaan. Het plaatsen van een borstprothese gebeurt op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier. En door de efficiënte manier van werken kunnen ze een borstvergroting voor een voordelige prijs aanbieden. Op de website kun je een afspraak maken voor een consult met de plastisch chirurg die de operatie gaat uitvoeren. 

http://faceland.nl